Zdravim mam klasicky klic s dalkovym centralnim zamykani ale nejak nefunguje kdyz kliknu na tlacitko blika normal diodka ale auto nereaguje.. mam vsak i druhy klic a ten funguje(ten je bez diodky). v tom nefunkcnim jsem zkousel menit baterku ale nepomohlo. nevite cim by to mohlo byt, nemel jste nekdo podobny problem ?
19.28, 22. 5. 2008, odpovědětZdarec, měl sem podobný problém, batérku jsem taky měnil. Na diagnostice mi klíč zkusili spárovat s jednotkou, ale nepovedlo se.Jednotka i dianostika ho vůbec nedetekovala. Musel jsem koupit nový klíč cca. 5000,-
20.04, 23. 5. 2008, odpovědětzdavím kuci, mám ten samý problem jednou za čas taky blbne )-: ,myslím si že nej řešení pokud nemáte alarm , je koupit alarm do auta a přy montáži vám nastaví kod na ovldač od alarmu a nepoužívate vubec klíč od auta ....
20.30, 23. 5. 2008, odpovědět... taky se dá. Já to mám i s alarmem. Na tom starém mně nefungovalo ani otevírání kufru.Nový funguje bez problému.
21.04, 23. 5. 2008, odpovědětja mam naštěsti druhej klič funkční sice je bez svetilka, ale nevadi
21.23, 23. 5. 2008, odpovědět