už je to chvíli, co jsem rezignoval na centrální dálkové odemykání a na centrál jako takový. Ani mi už nevadí, že odemykám a zamykám auto ručně (včetně zamačkávání čumplíků u spolujezdce a vzadu). Ale dnes jak jsem měl plné ruce nákupu a někdo vedle mě na parkingu zrovna "pípl" dalkáčem, tak jsem si zasteskl. Popíšu Vám jak mi problémy s dálkovým centrálem začali. Jednou jsem omylem zamkl dálkovým auto, když ještě byli otevřené dveře spolujezdce, pak při každém dalším zamknutí se to samo odemklo, vypojil jsem na chvíli baterku, zamkl a bylo to ok. Šel jsem domů, za pár hodin přišel auto odemknuté. Tak jsem ho zamkl, chvíli čekal a jo, po pár minutách!!!se ta potvora normálně sama odemkla, zkoušel jsem to víckrát a ty intervaly nebyly vůbec pravidelné, někdy se to odemklo po menším čase, někdy po delší době, někdy vůbec. Zkoušel jsem i vícekrát odpojovat a zapojovat baterku, ale v konečném výsledku jsem se dostal k tomu, že jsem zamáčkl vzteky nějaký čumplík a už zůstal dole, vypnul se tak centrál. Je to bezpečnější, tak se mi to totiž samo neodemyká. Akorát je to teda trošku nepraktické a kolikrát to i blbě vypadá, když musím napřed odemknout své dveře, vlézt dovnitř a tahem kliček otevřít dveře ostatním případným spolucestujícím. Tak jsem se chtěl jenom zeptat, jestli jste někdo nezažil něco podobného... dík
14.33, 1. 12. 2006, odpovědětjá mám něco podobného, klíčkem je to ok, ale dálkově jen zamknu. Odemčení funguje jen občas, ale když jde tak ten moment funguje bez potíží dokud to nenechám nějakou dobu odpočinout, no a pak zase musím použít klíč. Mám rv.2000
4.43, 3. 12. 2006, odpovědětze by se to odemykalo samo se mi snad nestalo, ale to, ze najednou prestane fungovat central se obcas stane, pak staci sednout si dovnitr, rucne pozatlacet koliky a pak otevrit dvere u spolujezdce ... pak to vsechno zase funguje ... cert vi, co to je, ale pomaha to ;o) a o to jde .. delal jsem to za rok asi 3x
8.47, 3. 12. 2006, odpovědětNěkdy se mi stane, že přestane fungovat z ničeho nic centrál, ani klíčkem na dálku tak ani klíčkem manuálně od řidiče. Tak musim sednout do auta a otočit spínačkou do polohy MAR a zase zpět a potom už to jde.
9.44, 3. 12. 2006, odpovědětjo jo... já něco podobného, stalo se mi to za 8 měsíců asi 2x... že jsem klíčkem zamkl jenom řidičovi dveře a zbytek nic, jakoby tam centrál ani nebyl. Pak stačí otočit klíčkem v zapalování a ejhle... centrálek zase funguje... naštěstí se mi to teda zatím ještě samo neodemklo... ale štve mě, že to nefachčí jak má... i když se to nestává často...
12.43, 15. 3. 2007, odpovědět