Mam jeste problem...Potrebuju se dostat do predniho pravyho svetla-je nejaky zamlzeny nebo nedejboze propaleny. Blahove sem si myslel ze staci odsroubovat vrchni matku-bohuzel ne...Poradte nekdo, jak se tam dostat. Nechcu tam neco pokazit nebo neco rozdelavat zbytecne...Diky
13.50, 28. 6. 2006, odpovědětmám stejný problém, ale asi to bude tím skur... teplým červencem :-((
13.18, 8. 10. 2006, odpovědětMožná ti ty fotky trochu pomůžou http://www.alfaromeoclub.cz/index.php?re=3&msg=newsfull&newsid=147
16.12, 8. 10. 2006, odpovědětJednoducho :-))) Staci vymontovat podblatnik potom naraznik a mas celkom dobry pristup ku svetlu. Z rozobratim svetla je to uz vacsi problem ale da sa oddelit ten predny priesvitny plast ale treba to robyt opatrne a mat dobre nervy .
20.31, 25. 11. 2007, odpovědětchlapi serus poradte mi ak mate niekto skusenost. neviem preco ale z nicoho nic mi prestalo reagovat nastavenie vysky svetiel obe strany tak rozmyslam ci to nebude nejaka poistka.a ked uz ktora to je poistka. pozeral som poistky a vyzeraju ze su ok tak neviem teda dufam ze sa niekto najde a poradi mi vdaka
16.13, 30. 11. 2010, odpovědětno vidim ze som asi jediny ktoremu to nefunguje :D
18.14, 1. 12. 2010, odpovědět