nemate nekdo nekde vyfocenej popis, jak vymenit na 156 JTD z 1999 thavici svicky?? koupil jsem vsechny 4, ale nemel jsem na to poradne cas. Sundal jsem kryt motoru, od vsech 4 jsem odpojit tu hadicku, co je vsechny spojuje a tim jsem skoncil. Nevite nekdo, jak dal?? nebo to mam sverit nekomu jinymu? radsi bych to udelal sam a uspokojil sve muzske ego... diky
18.17, 25. 5. 2008, odpovědětco? hadicku od zhavicov? to pocujem prvy krat, hadam kabel. a neodpojil si nahodou nieco ine? povedal by som ze aj ano.
18.47, 25. 5. 2008, odpovědětTermín "hadička spojující žhavící svíčky" mě vážně hodně pobavil:o))) To že něco takového slyším od přítelkyně mě nerozhází, ale od kluka...:o)))))))
19.44, 25. 5. 2008, odpověděthh, tak hadicky na zhavice su fajn vec :D ale k veci, aj ja mam jeden na prd a rad by som vymenil vsetky, ale ked som videl ten pristup tak som to vzdal...cize kazda rada dobra
11.52, 26. 5. 2008, odpovědětje tam strašne blbý prístup takže si zožeň dlhý rurkový kľúč, potom to ide v pohode. otázka cca 30 minút vymeniť všetky 4.
12.30, 26. 5. 2008, odpovědětZhaviace sviecky nenajdes priamo pod krytom motora...pravdepodobne si si ich pomylil s tryskami. Zhaviace sviecky sa totiz nachadzaju v zadnej casti motora (od celneho okna). Pristup je k nim skutocne na pitchu...ja som prvu vymenu zhavicov prenechal servisu.
12.38, 26. 5. 2008, odpovědět