mam dotaz na 2.4 JTDckare... mam problem s hlucnym klinovym(drazkovanym) remenem....napinaci kladka(ta s pruzinou) je fungl nova...remen je taky novy ..kladky jsme odmastili...a asi 5 dni po vymene to bylo dobre ale ted uz se zase ten zvuk zacina ozyvat....pokud na neutral na miste otacim volantem,tak je slyset drnceni ktere dela remen....dela vam to taky nekomu?...je pravda ze se na ten zvuk clovek musi pomerne dost soustredit aby to slysel,ale ja jsem takovej trochu puntickar a stve me to...za jizdy to samozrejme slyset neni a pokud se motor ohreje,tak uz je to taky lepsi,ale za studena je to slyset ne
8.46, 4. 12. 2006, odpovědětja mam rovnaky problem, vie niekto poradit?
16.46, 11. 6. 2008, odpovědětMuze uz odchazet to dvoumasove kolo co je na klice a pohani remenici nebo jeste na nejake kladce je v haji lozisko.
0.08, 12. 6. 2008, odpovědětPokud na neutral otacis volantem tak drnceni ktere slysis nejspise nevychazi z drazkovaneho remene ale spise bych to odhadoval na posilovac rizeni.
15.35, 12. 6. 2008, odpovědětAhoj jo dělalo mi to taky nejdřív jsem dal novej řemen a bylo to ještě horší ,tak jsem zrepasoval napínák ,ale sem tam se to ozvalo ,byla v řiti řemenice na klice no a to už mi bylo jasný ,že ložisko v klima kompresoru a volnoběžka na altíku jsou na řadě ,stejně jako kladky,mimochodem od Pana Soustružníka je napínák ještě preciznější a kvalitnější jak novej od SKF a stálo mě to 1750Kč,+cigára, protože 4500Kč je pěkný vyhazování peněz ,jelikož napínák je jeden z mála dílů ,který je možno si opravit a vylepšit za daleko méně.
6.11, 15. 6. 2008, odpovědětja to mam podobne,vymenil som remen a kladku napinaka, sice to uz nepiska ale sem tam hlavne pri nastartovani-studeny motor a volnobeh sa to ozve a chvilami to drnci. kto je ten pan Soustruznik?, pripadne ako zistim ze je to remenica?
12.05, 15. 6. 2008, odpovědětma niekto skusenost ako zistit ci je chyba v hlavnej remenici?
18.58, 25. 6. 2008, odpovědětZdar ten pan Soustružník,je muj kamarád jak zjistíš ,že to je ta řemenice no nejlepší je se tam podívat a sundat řemenici a podle stavu toho silentbloku.
22.31, 26. 6. 2008, odpovědět