Zdravím, chci se zeptat jestli někdo neví čím to je když při nastartování mě asi tak cca 5-10 vteřin rachotí motor jako kdybych měl diesel. Mám 1.6 TS. Prosím nevíte čím to muže být????? Díky
15.45, 2. 6. 2008, odpovědětno ja si myslim ze to mas tym ze ti to chrochta preto lebo neni este premazani motor olejove cerpadlo este nepremazalo cely motor a tak isto este neni ani v hydralickych zdvoihatkach olej a preto ti to klepe... ale neni to nic vazne... ono to robieva na autach...
18.13, 2. 6. 2008, odpovědět¨Jo jo to je přesně ten zvuk, takže se mám na co těšit:(. Nevíš ještě prosím tě nebo někdo kolik ten variátor stojí.???
7.20, 3. 6. 2008, odpovědět100 % variator.. pohladaj tu v diskusiach, je tu o tom vsetko :)
8.26, 3. 6. 2008, odpovědětTo nešeš to je jen hlučnější Variátor. Časem to bude dělat stále, ale na funkčnost to nemá vliv. Radim.
11.14, 3. 6. 2008, odpovědětNa funkčnost to teda má vliv, bude to víc žrát a nebude to mít max. výkon, až bude ten variátor hodně v pr..li, tak se ti taky může stát že se ti třeba při vyřazení zhoupnou otáčky a chcípne to, nic příjemnýho - vlastní skušenost 1.8TS. Cuore Sportivo
17.27, 3. 6. 2008, odpovědětTo že mi to zničeho nic chcíplo to se mi stalo už dvakrát až po najetí cca 30-50km po dálnicí se mi ty otáčky zase vrátily do normalu. Na ten olej se budu muset mrknou, ja jsem ho osobně ještě neměnil mám alfinu teprve 3měsíce. Kouknu a dám vědět
8.19, 4. 6. 2008, odpovědět