Chlapy mam takýto problem. najskor som strácal vodu a prehrieval motor. Ukázalo sa, že mam zle spojenu hadicu. Tym sa vyriešila voda. Ale auto sa mi stále prehrieva!!! až na 130C. Niekedy možem jazdiť cely týžďeň, dokonca som prišiel aj z nemecky a nič. Ale potom jedem malý kopček a auto sa po par sekundých prehreje. Odstavim ho a o mitnutu je v pohode. cele to trva naozaj len chvíľu. teplota vyskoči a potom prudko spadne. Počitať, napíše odstaviť auto. Hlava aj tesnenie je OK. Termostat tiež, ventilator zopne normálne. Čo to može byť???? Motor je 2,4JTD. Dik za rady.
17.22, 6. 6. 2008, odpovědětskontroluj si chladic ci ho mas v poriatku ci sa ti nerospada
0.47, 22. 6. 2008, odpovědětMaťo riadne si pozri a skontroluj termostat
16.29, 22. 6. 2008, odpovědětJestli si ses jisty termostatem tak bych zkusil cidlo teploty.
20.58, 22. 6. 2008, odpovědětSkutečně je motor přehřátý nebo to ukazuje jen budík.Jestli je,tak až se to opět zahřeje víc jak 100°,zkus jestli je hadice mezi termostatem a chladičem horká.(termostat O.K.)Jestli jsou obě hadice na chladiči horké(pokud je velký teplotní rozdíl může to být 1. ucpaný chladič2. vodní pumpa Já osobně to typuji na chladič.Sedí mi to k té rozpojené hadici.Pumpa dává,chladič ucpaný,zvětšuje se tlak- hadice spadne.Pic
16.27, 15. 7. 2008, odpovědět