chlapi...akutně potřebuju poradit ...rozdělal sem rozvody na 2.4JTD a když nastavímvačku na risku, tak na klice mi ta ryska ukazuje nikam....na čerpadle zádná značka není...tak semz toho jelen...auto šlape normálně...tak nevím jak na to asi to poznačím barvou a natáhnu to podle toho staráho rozvoďáku...nemáte někdo náhodou nějaký schéma rysek těch rozvodů???Spěchá to zejtra to musím dát dohromady a nerad bych něco posral když si to dělámsám....zlatá Croma, tam sem takovej problémneměl...všechno šlo na sebe...
22.35, 16. 6. 2008, odpovědětOznac si to barvou a budes mat pokoj aj mne tie risky ukazvali buhvi kam.
7.55, 17. 6. 2008, odpovědětjj je to asi jediné možné řešení....akorát by mě to postavení risek fakt zajímalo...ale nikde sem se k němu holt nedopracoval...
10.06, 17. 6. 2008, odpovědětcerpadlo si nevsimaj, to mozes potocit hociako. bud si poznac farbou vacku a kluku, alebo to este poriadne pretoc mozno si to nemal v spravnej polohe. na mojej 1,9 rysky sedeli,ale na novom remeni boli trocha o 0,5 -1 cm zle naznacene.
10.25, 17. 6. 2008, odpovědětJa som myslel takisto, ze je to slozite, ale ked nasadis novy remen, podla smeru otacania na vacku hore, tak uz iba dole nasadis na znacku nasponujes a je to. Aspon u mna to tak bolo. Samozrejma som menil aj vodnu pumpu. Na remeni mas smer otacania a dve znacky, skus to. Cerpadlo sa nenastavuje.
12.08, 17. 6. 2008, odpovědětjo jo nakonec to byla pohoda...on totiž na kliku je takovej přípravek kterej se na ňu nasazuje...ne sice skrz zajištění ale skrz nastavení té risky k bloku....a pak to jde...začínal sem ale nasazovat od klikového kolečka..jelikož mi to tam šlo špatně nasadit když sem začal na vačce a chtěl sem mít ten řemen přesně podle značek...jinak ten přípravek se dá sehnat za 1200Kč, ale připadlo mi to zbytečné když neplní zajišťovací funkci...zvládne to každej sám...do servisu není třeba s tímhle chodit a nechávat tam nehorázný sumy....
13.34, 18. 6. 2008, odpovědět