Zdar chlapi, poradil by mi někdo odkud má odkapávat voda z klimatizace? Sice mi to chladí, ale když je vedro, tak to neutáhne. Známej mi řekl, že by to mohlo bejt tím, že neodtejká voda. Když ji mam zapnutou, tak neukápne ani kapka...:-(
19.52, 17. 6. 2008, odpovědětJá si myslím, že voda kondenzuje na chladičí a potom voda kape na zem.To že to nekape, bude tím, že je v okruhu málo kapaliny.Chladit to bude vždycky trochu.Nech si doplnit klimatizaci a bude se ti zase kodenzovat voda na chladiči a dosáhneš svého tíženého efektu kapání (bude to chladit ůplně jinak) čau.
20.12, 17. 6. 2008, odpovědětA kde se najde to místo, kde by měla odkapávat voda.
20.21, 17. 6. 2008, odpovědětJá tomu teda moc nerozumim, ale myslim si, že z chladiče by to kapat nemělo, u služebního auta to kape (někdy skoro až teče) až za motorem. Nekapalo to ani po doplnění.
23.31, 17. 6. 2008, odpovědětMusiš pod auto ja to hned nad předni napravnici jak začina karoserie....takova malá hadicka je tam dost blbej přístup.Ja to taky proušŤourával a stříkal tam tu dezifenkční pěnu.Ale to že to neodkapávalo se projevovalo tak že to furt smrdělo i když jsem to prosříkal dezinfekcí.
21.01, 17. 6. 2008, odpovědětTo jsem potřeboval vědět-dík, snad to najdu. Mě to nesmrdí vůbec, dezinfekci mi stříkali přímo pod filtr.
23.42, 17. 6. 2008, odpovědětTak jsem na to koukal a nenašel jsem to:-(. Mohl bys mi to zkusit ještě trochu blíž popsat, nebo kdyby to někdo vyfotil až bude na zvedáku a ví kde to je. Ta hadička vede z podlahy, nebo někde shora? Jak asi daleko od začátku karoserie?
9.57, 19. 6. 2008, odpovědětodvod kondenzátu je téměř pod středem palubky na začátku karoserie.Přístup je tam strašně špatnej.Nejlíp to jde pokud jsi na zvedáku....
10.20, 18. 6. 2008, odpovědětTak mám auto na zvedáku, vyndaný motor a nějakou hadičku jsem tam nikde nenašel! Kde to tedy přesně je a jak to vypadá. AR 156 2,5 V6.
18.11, 19. 6. 2008, odpovědět