Nazdárek. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli někdo z Vás měl se zmíněným čidlem problémy. Mi to hlásí diagnostka a nerad bych investoval dva a půl litru za věc která to nemusí opravdu být. Dík moc MARTY
13.33, 11. 12. 2006, odpovědětPokud to hlásí špatnej snímač tlaku tak to tak asi bude ale pokud to hlásí špatnej tlak tak to může být spousta jinejch věcí
19.15, 11. 12. 2006, odpovědětDnes som bol aj ja na diagnostike a ukazalo mi asi tu istu chybu (chyba plnenia turba). Len v servise mi vraveli, ze nemusi byt hned zly snimac, ale moze byt niekde aj prasknuta hadica alebo potrubie, co vedie do turba. Ma niekto skusenosti s podobnou chybou? (AR 156 1.9JTD, 77kW).Dik za kazdu radu. P.S. Kolko moze stat ten snimac? Nikde ho v katalogoch nemozem najst.
16.43, 29. 8. 2007, odpovědětAhoj zalezi co ti to hlasi za chybu, jestli to hlasi vysoky plnici tlak, tak ti muze preplnovat turbo. Je pridreny system naklapeni lopatek.
18.47, 29. 8. 2007, odpovědětMNe to tiez vypisalo , ked som sa dost ponohlal.Dal som to vymulovat a jazdim vpohode dalej....ziadnu zmenu vo vykone som nezbadal.
23.22, 17. 10. 2007, odpovědět