Ahoj lidi, nedavno mi prasknul klinak...jeste zse byl kousek od domova a dojel pred barak, aniz bych to uvaril. Ale mam dotaz, mohl by mi nekdo rict na kolik muze prijit vymena jenom toho klinaku? Mam 156 V6. Dikec
22.30, 21. 6. 2008, odpovědětSorry, a nebylo by lepší si to jít rovnou koupit, než sem hrnout takhle hloupý otázky? Sis měl koupit stodvácu, když řešíš cenu klíňáku, kterej koupíš na každý pumpě a vyměníš si ho před barákem za 30 minut sám..
11.50, 22. 6. 2008, odpovědětJa vim ze stoji treba litr, ale uz nevim jestli k tomu neni potreba menit milion dalsich veci a sam ho rozhodne menit nechci. Takovou odpoved si umim napsat sam
22.11, 22. 6. 2008, odpovědět600 sk, staci len klucom tusim 13-stkou , ale nie som isty potiahnut napinaciu kladku a zalozit novy, je to jednoduche, len najlepsie sa to robi zospodu
22.36, 22. 6. 2008, odpovědětAhoj jestli nevíš jak to tam patří a jak se to dělá radši si zajed do servisu a koukej jim pod ruce a příště si to uděláš sám. Zrovna pitomá výměna klínáku se může stát osudovou chybou ,třeba když spadne a dostane se k rozvodáku- víme. Takže ty pány mechaniky kterým to tu asi patří, s těmi zlatými ručičkami,kteří zřejmě odjakživa vše umí a vše znají.Tak na ty se vybodni .
16.33, 23. 6. 2008, odpovědětradšej nech sa ti na to niekto pozrie kto tomu rozumie, ja som bol tiež frajer šupol som tam nový remeň a ona bola v prdeli napínacia kladka-hneď ho dotrhala a musel som kúpiť kladku a ešte jeden remeň- ale už som profík:-)
23.10, 23. 6. 2008, odpovědět