Mam problem s podvozkem a to uz jeden mesic a nemuzu ho nejak vyresit, bouchalo mi leve kolo, takove otresy kov na kov a delalo to jak na pekne silnici tak i na spatne, pri brzdeni tak i pri rozdjizdeni, proste furt, mel jsem ho u kamose kterej mi rekl, ze je volnejsi unasec, ale ze ho nechce rozdelavat, protoze nevi jak, dela jen Skoda a VW a tam je to jiny, tak jsem s ni sjel do Auto Dojacek v Praze, kde mi vymenily rameno za 7500,-Kc a rekly ze s unasecem nic neni, ovsem po ujeti ca 200 km mi prozmenu zacalo busit prave kolo a dela to to samy, v Dojacku mne chtej znovu vymenit rameno, ale kamos to mel na heveru a tvrdi ze je zdravy a ze je to stale ten unasec a ze ramena byly od zacatku v poradku. Nemate nejakou podobnou zkusenost a nebo nemuzete mne poradit nejakyho automechanika, ktery tomu bude rozumet v Praze a okoli ? Diky za reakce Petr
11.51, 22. 6. 2008, odpovědětKameník,Praha 10!
12.18, 22. 6. 2008, odpovědětMuzes mi poslat kontakt, ja jsem z Prahy 10 tak bych to mel za rohem ! Diky
12.36, 22. 6. 2008, odpovědětKontakt na něj nemám,jelikož nejsem z Prahy!Zkusím Ti sehnat tel.číslo!Jinak dílnu má,jak je na horizontu před Slávií pumpa Jet,tak někde za ní jsou garáže a tam by někde měl mít dílnu!Jeslti je někdo z Prahy a zná ho,tak ať mne když tak opraví a napiše zde na něj kontakt!
15.15, 22. 6. 2008, odpovědět