prodam dily z bouraneho vozu tel:776484417 dily jsou v Horažďovicích docela specha ceny dle dohody katalyzátor,nápravnice, zadní náprava, ramena, náboje kol,zadni brzdové třmeny, brzdový válec, nádobka na brzdovou kapalinu, nádrž, tlumiče, pružiny, poloosy, převodovka, robot , volant, airbagy, pasy, piropatrony, řídící jednotky, sedačky, budíky, palubní deska ,dveře, stahování oken, skla, středový panel, lamda sonda, kabelové svazky, víko kufru, spínací skříňka , zámky, servo,horni kryt, cívky, kabely ke svíčkám, sání, kompresor na klimu, alternátor, startér, zadní světla, těsnění, čerpadlo,nádobka na odstřikovací kapalinu, nádobka na chladicí kapalinu, pedály, zpětné zrcátko vnitřní, pravé zpětné zrcátko vnější elektrické, stínítko u spolujezdce pojistková skříňka , různá relé, skrtici klapka,senzory na airbagy, abs, zadni znak, a dalsi co neznam nazvy na cene se urcite nejak dohodneme
9.53, 23. 6. 2008, odpovědětMěl bych zájem o "nádobka na odstřikovací kapalinu". Cena, lze na dobírku? Je možnost vrátit v případě, že poteče? Díky, Petr
10.41, 23. 6. 2008, odpovědětAhoj psal jsem ti na mail, ohledně piropásů...Měl bych dotaz, když mi to píše levý a pravý přední předepínač poškozen, co k tomu potřebuju? stačí pyropásy? ty chyby nejdou vymazat... A indikátor přítomnosti spolujezdce potřebuju, ten je pod sedačkou spolujezdce? mám tam něáký žlutý kabel... Vůbec nevím co k tomu potřebuju,ale doufám že mi někdo poradí a že to seženu :-) díky Lukáš
10.53, 23. 6. 2008, odpovědětfoto konkretnich dilu mohu poslat
11.35, 26. 6. 2008, odpovědětjaká je cena předních světe? A zpětných zrcátek(komplet)?? Dík
11.38, 26. 6. 2008, odpovědětmal bi som zaujem o streky indukčne cievky a kable cene je aka napiš mi email
12.46, 26. 6. 2008, odpovědětčau hazip,bral jsem od tebe ty 16ůalu,chladič to asi nepřežil,že a ještě bych potřeboval hadici na klimu(kompresor-chladič) a vnější okenní lišty,ale nesmí být už chycené uvnitř korozí,jestli můžeš hoď mi ceny do mailu,díky PADRE
17.44, 26. 6. 2008, odpověděttaky jsem konecne objevil topeni tak kdyby mel nekdo zajem staci se ozvat
11.00, 29. 6. 2008, odpovědětmoznost poslani dilu vlakem doruceni radove v hodinach
20.26, 3. 7. 2008, odpovědětv pondělí ti napíšu co budu potřebovat ohedně klimi. ale myslím že kompresor
20.48, 3. 7. 2008, odpovědět