Jáké jsou nejvíce opotřebované silenbloky před.nápra. A které??Díky A také zadní??
9.51, 26. 6. 2008, odpovědětNa prednej su to "hledej a hledej"...na zadnej su to "hledej, hledej, hledej a hledej".
11.53, 26. 6. 2008, odpovědětto: maosko- takže chytrej maosko,myslím si,že by se tu mohla s tímto tvým přístupem diskuze zavřít a je to,vždyt múže každý hledat,,a to múže i v roce třeba 2010 hledat v příspěvcích z roku 2005,,,vždyt je to tu o tom,aby si lidi mezi sebou pokecali o problémech a skušenostech,,koho zajímá jaké byli silentbloky v roce 2005-6,technologie se vyvíjejí a materiály taky,,,nezlob se,ale mne teda nezajímá jak se co dělalo před pěti a více lety,,chcu novinky,,,no a když se ti nechce odpovídat,tak aspon tu nepiš HLEDEJ a nevšímej si toho,,kdo chce at odpoví na daný dotaz,,,a takové poznámky,že by to tu bylo zahlceno pořád stejnýma dotazama?,proč ne,,každý chce mýt čerstvé info,,,,hauk,,Mirek
12.12, 26. 6. 2008, odpovědětKeby tato stranka mala admina, tak by si tu napriklad v roku 2010 uz nenasiel prispevky z roku 2005!!! To policko "hledej", tu nie je len-tak...je to mnohokrat prave pomoc pre ludi. A nie je normalne, ked sa opakovane (s odstupom niekolkych dni) riesi ta ista vec. Apropo...preco si kupis-ovi teda nepomohol, namiesto vypisovania takychto hovadin??? Ja som mu aspon poradil, kde je policko "hledej". A do mna sa tu navazas...takychto ludi "milujem"!!!
14.13, 26. 6. 2008, odpovědětno,co ti mám na to odpovědět?,,sorry,jestli to bereš za navážaní,,,a myslím si,že to co sem ti napsal nejsou hovadiny,jen asi určo nikoho neba si přečíst že je pořád odkazovaný na HLEDEJ.ale kdyby sem lidi ty příspěvky nedávali,tak by ani políčko hledej nemuselo být,,prostě člověk chce si pokecat aktuálně,,,a proč sem mu neporadil?asi proto,že sem danou věc ještě nedělal a ani nemám s tím skušenosti,,,a když to budu v budoucnu dělat,tak určo budu hledat info a taky se ptát na club-vebech,,,,od toho jsou,,,a neber to ve zlém,,jen mi to přijde blbé,když někomu na optání na problém odpovíš políčkem hledej,,apropo,už se mi stalo,že v políčku hledej a zadaním slova se mi nic neukázalo,žádný příspěvek,,,
15.32, 26. 6. 2008, odpovědětpeace...
15.49, 26. 6. 2008, odpovědětčau,,v poho,,vždyt sme lidi,,a je fajn si raději vše povědět slušně,no né?,odkud si?,,já z Břeclavi,,,a mám A.R, 156 1.9JTD ..99
15.52, 26. 6. 2008, odpovědětV pohode...som z Dubnice nad Vahom (pri Trencine) a mam AR156 SW 2.4JTD 2003 110kw/150ps --> teraz mam sarkan's modification. ;o) Som s touto alfou VELMI spokojny, aj ked do nej bolo treba nasypat zopar dukatov. Predtym som mal 1.9JTD (77kw), ale nemal som stastie...bola to "skladacka", tak som sa ho rychlo zbavil.
7.43, 27. 6. 2008, odpovědětTo: Miru !!díky za podporu pozdaravuju a díky.CHtěl jsem jen vědět co a jak s přední nápravou nejlepší řešení a rady. A jsou tu někteří dost omezení!!!Kupis
8.04, 27. 6. 2008, odpovědětKed su tu niektori "dost omezeni", tak preco ti nikto nepomohol riesit tvoj "problem"??? Urazaj laskavo seberovnych!!!!!!!
12.07, 27. 6. 2008, odpovědětnenavážej se do dementního Maoska.....
15.56, 26. 6. 2008, odpovědětTo zindour: Aha...aj deti su uz tu. ;o)
7.44, 27. 6. 2008, odpovědět