Ahoj, mam taku technicku otazku. Ked zapnem klucik tak ze sa rozsvietia kontrolky zacina proces zhavenia, zhasne kontrolka zhavenie a nasleduje start, potom co motor naskoci by sa mal este dozhavovat alebo nie? A pocas normalneho chodu sa to tiez zhavi alebo je zhavenie mimo cinnost?? 1.9 JTD 85 kw
15.38, 28. 6. 2008, odpovědětnikto neporadi? Prestal mi totiz fungovat jeden zhavic a nejak nemam cas to dat do poriadku a este ked si predstavim ten pristup tak sa mi uplne nechce a druha vec je ta ze to zacalo ako keby trosku poklepkavat ked sa rozbieham na jednotku...ale len ked je to tesne po nastartovani alebo na studeno...nikto neporadi?
18.44, 28. 6. 2008, odpovědětPo zhasnuti kontrolky zhavenia este chvilku zhavi, ale nie na plno. Meral som odber, ale za chodu motora by zhavenie nemalo byt v cinnosti. Rele je tak nastavene. Samozrejme, ze v tom hraju rolu aj snimace teploty. To klepanie je zrejme, ze ti niektory valec nepali, ked sa zohreje a zacne palit, tak prestane klepat. Ten cas si najdi na tu vymenu, lebo na ukor zleho zhavica Ti odide dalsi
20.06, 28. 6. 2008, odpovědětBuduci tyzden to chcem objednat a vymenit lebo to klepkanie mi trosku robi vrasky.Vsimol som si to az nedavno a kontrolka mi blika uz asi treti - stvrty mesiac...tak preto ten dotaz. To ze na ukor jedneho odidu ostatne to mi je zname...ide mi len o to ci to zhavi aj pocas chodu...
22.08, 28. 6. 2008, odpovědět