potrebujem radu. mam A.R. 145. benzin 1,4 , TS. doteraz jazdila dobre. vcera som si vsimol ked idem na 5ke a idem do kopca , straca rychlost a ked podradim na 4ku aby som nestracal rychlost pridam plyn a vidim v spatnom zrkadle ako zacne dymit ako diesel. ale po rovine ked jej slapnem nerobi to. ukazuje mi teplomer max. 60 stupnov , nemoze to byt tym ze RJ , dostava zle hodnoty?
20.04, 30. 6. 2008, odpovědětSkus sa podivat ci nemas hodne oleja muze se ti dostavat do spal priestoru ja jsem mnel toto iste ale na Peugeote ted s Alfinkou nemam problem
20.26, 30. 6. 2008, odpovědětdakujem - ale oleja by som tam mal mat akurat , a nema moc nabehanych km. akurat uvazujem ci je tam zly termostat , alebo cidlo teploty.
21.08, 30. 6. 2008, odpovědětTermostat na to nema vliv.Tipoval bych to na guferta ventilu.měl jsem to samo ale nedelali mi to gufera,ale prasklé víko ventilů a když jsem jel do kopce tak mi oolej tekl na vyfuk a efekt byla dýmovnice.mam 1,6
21.18, 30. 6. 2008, odpovědětodhadoval by som to na tie gufera ventilov pri jizde do kopece ma olej jini roztrek ako prijizde po rovine tak kdo vi ci sa ti do spalovacieho priestoru nedostava olej
16.00, 2. 7. 2008, odpovědětElChino - dakujem za radu , mas pravdu najskor su tam zle tie semeringy. lebo motor ide krasne a chybal mi olej , v poslednej chvili som ho dolial , bol na minime
16.54, 2. 7. 2008, odpovědět