Zdravim všechny Alfisty. Žadam o radu do auta mi teče voda z ventylatoru ktery je u spolujezdce u nohou nevím kudma se tam dostava vrchem přes pylovy filtr to není. tak nevím je možne že se sraži tolik vody klimou? Mužu se ještě zeptat jak je to odvodovou hadicí od klimy nemužu ji nalest jestli není třeba ucpaná nebo tak něco děkuju za radu moc dík
12.33, 7. 7. 2008, odpovědětmozes mat upchaty odtok je to tam pod stieracmy taka diera tu odopchaj a voda ti bude vytekat von
22.56, 7. 7. 2008, odpovědětJestli ti tam teče po projetí myčkou nebo po dešti? Dej si trochu tý tekutiny na jazyk, abys zjistil její původ. Z chladícího systému, kterým temperuješ vnitřek auta, je kapalina nasládlá, ztrácí se ti?
17.23, 9. 7. 2008, odpovědětne nestrací je to voda kondenzuje u klimy a oběvuje se ve ventylatoru kdyš ho sundám a prudce projedu zatačku do leva jak mi vystřikne voda která se podle mně schovava v soustavě topení u klimy nevím kde je odtok od klimy možna je ucpany nebo neco vypadlo není to nasazeny co ja vím ale zitra se na to chystám to skoumat znovu voda v autě no neštěstí
22.26, 9. 7. 2008, odpovědětzdar chlapi mam uplne stejny problem, jakmile zajedu do mycky nebo nejaky dest mam vodu v aute a co jeste navic tak mi voda natece nekam do elektroniky a pak nemuzu natocit vubec auto...:((( musim cekat vzdy tak 2-3 dny nez to vyschne a pak terpve nastartuje, jsem zoufalej uz me to se...,poraditre nekdo ??dik
17.54, 2. 7. 2009, odpovědětMěl jsi sundaný umělohmotný kryty pod stěračema? Podívej se na odtok. Vypadá to tak, že se naplní svod vody pod těmi kryty a pak to přetýká do motoru. Asi máš ucpaný odtok. Jestli parkuješ někde pod stromem, žebrováním v krytu na sraně řidiče se může dostat do prostoru pod krytem dost nečistot ze stromu.
19.15, 2. 7. 2009, odpovědět