Zdravím. Mám problém so zatekaním do mojej 156. V zadu pri okne sa mi začali robiť mokré fľaky a zistil som, že voda preteká cez anténu na streche. Vie mi niekto poradiť ako sa dostanem k tesneniu ktoré tam je. Skúšal som to ale nepodarilo sa mi a bojím sa dať dole tapacírovanie strechy, pretože je to tam prilepené. Vďaka za rady.
13.34, 8. 7. 2008, odpovědětKeby niekto blby predtym nenavrtal dieru do strechy, nemal by si problem, skoda noo.. neviem ci ti niekto poradi, lebo malokto si necha vrtat do strechy antenu, ked uz antenu v aute ma :(
14.03, 8. 7. 2008, odpovědětLenže to je originál anténa od výroby. Takze nikto si dieru do strechy vŕtať nenechal. Podarilo sa mi zistiť, že je to len prichytené jednou skrutkou a utesnené silikónom. Takže taraz sa už len potrebujem dostať pod tapacír na streche. Ale ako? Nechcem do zničiť.
14.07, 8. 7. 2008, odpovědětNic v zlom, ale original ma Alfa 156 antenu zabudovanu v zadnom skle, takze od vyrobcu v streche asi nie je, mozno sa mylim, mozno je to nieco specialne na mobil alebo navigaciu, ale dost o tom pochybujem...
14.18, 8. 7. 2008, odpovědětJa mam rok vyroby 2002 - september s novym interierom a tie uz myslim vsetky maju malicku antenu na streche.
14.53, 8. 7. 2008, odpovědětHmm, pozeral som obrazky a fakt to tak vyzera, ze tam potom montovali antenu, nechapem preco, mne ta v okne funguje ok.. sorry, niezeby som neveril, len sa mi to nezdalo...
15.35, 8. 7. 2008, odpovědět