ahoj všem, poradil by někdo ? dodnes jsem měl plecháče 15´´ a na nich pirelli, dnes jsem pokoupil (pro mne) nádherné origo 17´´ s pneu goodyear ( s rozměrama jaké mam v techničáku , myslel jsem že se vydrncam ale naopak zdá se mi jako by bylo vše měkčí ale oproti tomu sem se zděsil, jelikož při jízdě je slyšet hroznej hukot po hodině jízdy už sem to ani nevnímal ale je to hrůza oproti 15plecháčum, nemohlo by to být třeba ložiskama? taky se mi zdá že přední kola jsou vnitřkem moc blízko takovému ramenu a mezera cca 1cm, poradí někdo jesi jr to normální ?
22.30, 8. 7. 2008, odpovědětmaš větší kola i válivý odpor takže je to jasné,ale taky záleží co to je za pazvuk ty ložiska nevylučuji
14.38, 10. 7. 2008, odpovědětuž se mi stalo, že orig. kola 17" narážely do podběhu (do toho plastu) a dělalo to opravdu při jízdě docela hluk :) možná zkus taky geometrii, kdo ví jak je na tom tvůj podvozek.. měl jsem spíš opačný problém, na zimu orig 15'' alu, ale ti blbci v pneuservisu to závaží nalepili na kraj vnitřku kola, takže mi to vše během pár otočení kola opadalo (skrz) brzdič.. a to mi to nechtěli uznat, že to není jejich problém :) njn, není servi, jako servis.. :)
15.27, 10. 7. 2008, odpovědětNo geometrii mi dělali chlapci min tyden(ale je pravda že to jsem měl ještě plecháče) a povídali že ten předek se bude muset ještě malinko poladit(udajně jen drobet něco upilovat na tlumičich-což je prý normální) , ale také mi bylo řečeno že jak byly ty pneu chvíli na jiném autě a ja je ted prohodil tak bude chvili trvat než si sednou.. Když právě se rozjedu...hukot začíná cca už na 30Km/h a přjde mi to jak ve vlaku :-D ale čím rychleji...tím mi to přijde meéně
21.56, 10. 7. 2008, odpovědětno mam tam goodear eagle F1 vzadu mam 5mm vpředu 6mm
15.46, 13. 7. 2008, odpověděta mam ten samý problém zítra se přeptám v servise tak dám vědět
15.47, 13. 7. 2008, odpovědětTak už OK, vyváženo,ale prej se musej ještě trochu sject a bude to prej dobrý, ted už spokojenost největší :-)
8.04, 16. 7. 2008, odpovědět