Můžete mi poradit, jaké mám koupit svíčky na 156 motor 1,6 TS LPG? Myslím,že jsou špatné, studené auto nemá žádný tah. Hrozně malý výkon. Dík.
13.11, 10. 7. 2008, odpovědět4x http://www.svickyngk.cz/zapalovaci-svicky/ngk-bkr6ekpa/ a 4x http://www.svickyngk.cz/zapalovaci-svicky/ngk-pmr7a/ idealne pres ebay z anglie
15.45, 13. 7. 2008, odpovědětPokud máte zájem, mám na prodej úplně nové svíčky pro Váš vůz. Sada 8-mi ks od firmy NGK 4x 10mm, 4x 14mm BKR6EKPA & PMR7A. Cena: 3000,-Kč.
8.39, 14. 7. 2008, odpovědětTo by šlo, odkud jsi?
6.53, 15. 7. 2008, odpovědětSkusil bych BRISK Tábor mají WWW celá sada na 156 2.0 stála 1216.- i s dobírkou. Auto chodí jak brus!!!! Čao
16.19, 14. 7. 2008, odpovědětNemá to být u svíček jak s olejem? tedy jedině Selenii...a tedy v případě svíček ngk? Nemám zkušenost,ale radši koupím ngk..1250 za sadu mi přijde málo na takový auto..no ale když píšeš že jezdí,tak ať slouží:-)
20.28, 14. 7. 2008, odpovědětTak svíčky ty bych nepodceňoval a určitě šel do NGK - motor je na ně spočítanej.Je důležitý aby svíčka pracovala za určitejch podmínek kdy se sama čistí a že tohle bude splňovat brisk,tomu bych moc nevěřil.A že to jede jak pila-no aby ne,proti tomu co jsi tam měl-ale asi srovnávaš špatný svíčky kontra brisk-to ti to pak pojede,ale aby to mělo nějakou vypovídající hodnotu,musel by jsi srovnávat brisky kontra NGK.No a teď počítej,Kolik km ti tam můžou vydržet ty brisky?20 tisíc?To znamená že na 100 tisíc Km budeš kupovat 5 sad a to tě vyjde na 6080kč.Když koupíš originíl NGK,tak ti vydržej na 100tisíc km,dáš za ně okolo 4000kč za sadu,takže tě vlastně originály ve výsledku vyjdou levnějc než nejistý brisky-navíc ti může z brisku uopadnout kousek izolátoru do válce nebo elektrody a máš válec v hajzlu,nebo ventil.Rozhodně bych šel do NGK,protože ve výsledku vyjdou minimálně o 1/3 levnějc než cokoliv jinýho a je to záruka když se hledá jakejkoliv problém-je od čeho se chytit.
17.59, 15. 7. 2008, odpověděthele koumaku, zjisti si neco o spalovanio LPG a pak tam ty NGK proste nedas :-)
18.44, 15. 7. 2008, odpovědětA z jakýho důvodu?Ono italové co jezděj na LPG tam maj Brisky?To jsem vážně nevěděl:D
18.55, 15. 7. 2008, odpovědět1.8 na LPG a davam do toho brisky
18.44, 15. 7. 2008, odpovědětBral jsem ngk ,přes noru cena kolem 4000,.
18.42, 15. 7. 2008, odpovědětBrisky jsou dobrý svíčky,na západě je prodávaj jako tuningový.Brisk vyrábí přímo svíčky na LPG.Já do svý 166 V6 2.0TB koupil od Brisk iridiové DOR12IR a maximální spokojenost.Když se na naše auta podíváte pořádně tak zjistíte kolik tam toho ošidili elektronikou od Bosch a pod.BRISK je dobrá značka a je srovnatelná s jakoukoliv jinou.
20.25, 15. 7. 2008, odpovědětTAk do toho musím vstoupit.Tak šulinci pozor.měl jsem 146 2,0 ts na LPG.Chtěl jsem ušetřit jako někteří tady a koupil jsem BRISK.Namontoval jsem je odpoledne,řádně utáhl momeňtákem a nastartoval fungovalo to.Ráno v 5 jsem se se svou alfičkou odebral do práce a po ujetí cca 3km motor začal vydávat divný zvuky.spěchal jsem do práce rtak jsem to dojel a pak zjištoval co se událo.Svíčka BRISK RACING na 4.válci se ulomila těsně nad závitem v hlavě a žár ze spalovacího prostoru mi ještě roztavil zapalovací modul.Sečteno podtrženo:Reklamace zbytku svíčky=0,nový zapalovací modul 1800kc na vrakáču,plus nová svíčka.Už nikdy si do auta nedám takovou sračku jako je BRISK.At je to IRIDIOVÁ,nebo RACING už nikdy ne!!!NGK je předepsáno výrobcem.Výrobce není diletant a ví proč.Na mou 156 1,6 jsem ted dával 4x NGK a 4x francouzské svíčky BERU Racing,protože NGK nebyli skladem.NEJSEM TAK BOHATÝ,ABYCH MOHL KUPOVAT LEVNÉ VĚCI.
20.51, 15. 7. 2008, odpovědětMěl jsi prostě smůlu,stává se to.Věřím tomu,že v zahrničních diskuzích by jsme našli hromadu podobných případů se svíčkami od NGK nebo Champion.Každá taková věc člověka nas..e,já podobně dopadnul s originální spojkovou sadou za 12000,-,ujel jsem 800 km a ložisko se poroučelo.Nepřej si zažít tu kovbojku,co jsem absolvoval při reklamaci.A nezanevřel jsem na originální díly.
21.06, 15. 7. 2008, odpovědětJaký tam tedy montujou Italové svíčky když to maj předělaný na LPG?Jinak nevím co by svíčka měla působit za možný problémy ať jezdí na LPG nebo benzín.Má určitou tepelnou hodnotu pro ten danej motor což je její samočistící schopnost a taky aby se nepřehřívala,neupalovala atd.Já osobně bych jiný svíčky nedával a taky proč,když originály vyjdou levnějc na počet ujetejch km než Brisky?Když mi motor neběží tak jak má,je důležitý se od něčeho odpíchnout a to je dobrej tlak ve válcích,dobrý svíčky,pak teprve můžu řešit další věci.Měl jste někdo origo NGK který neměly přes 100 tisíc a porovnával je s Briskama?Ono spíš každej radši koupí lacinou náhradu protože to na NGK se skončenou životností už jede na houby - a je logický,že to pak s briskama musí jet líp.
21.41, 15. 7. 2008, odpovědětCHLAPI ZDAR jedna věc má zkušenost mám toyotu a musim dávat iridové svíčky koupil jsem brisky a spočátku to bylo super auto jeo líp atd pak ale v letě se mi to začlo kazit prostě začlo mi to cukat alambda mi špatně vyhodnocovala spaliny a dávala pokyn do řídici jednotky na bohatší směs a zjistilo se že ty brisky prostě tak šlehaj až je to moc akdyž nemáš schlazený vzduch do motoru jak u turba atak to s horkým vzduchem nedělá dobortu , dla jsem tam zpatky ty origo svičky avpohodě ale zase na druhou stranu nemohu zatracovat brisky jedna se mi zlepšila spotřeba auto dobře táhlo lepší zvuk ale prostě postupem času si nesedly s motorem respektive selektronickým řízenim motoru V toyote mě na to upozorňovali že ikdyž dám svíčku podle specifikaci dobrou tak si nemusi sednout pokud to neni denso nebo Ngk ....jinak brisky maj velmi doboru pověst mě se ale stalo že v letnim obdobi mi při výbuchu dokázali aj spalit část spalin do výfuku a to začlo dělat neplechu s autem prostě jaro ok ale jak přišlo leto ahorkéj vzduch tak mazec
1.34, 26. 6. 2016, odpovědětHodně dělá vyčištění olejové cesty včetně vany a spodních postřikových trysek s kulovým ventilem na pružinku, motor rázem lépe chladí. Těch úsad, co si kde kdo v TS motorech nashromáždí je na pováženou. Vážení, nejen chladicí kapalina chladí motory AR :)
12.40, 15. 6. 2017, odpovědětNKG SU NKG ja mam sampionky a neni som spokolny
13.31, 16. 7. 2008, odpovědětpardom ngk
13.32, 16. 7. 2008, odpovědětprosím vás pánové, opět Vás žádám o radu, mám Alfinu 156 twin spark 106 kW benzin, prosím Vás poraďte mi kde je koupit co nejlevněji, nějakou webku nebo nějakej odkaz, a jesli se dají koupit po čtyřech nebo jesli musím koupit celou sadu. Díky za radu
23.09, 10. 7. 2012, odpovědětKdyb chtěl někdo platinové svíčky za dobrou cenu od NGK tak zde: http://aukro.cz/zapalovaci-svicky-ngk-pro-alfu-romeo-ts-i2716928475.html
10.56, 15. 10. 2012, odpovědět