Při zapnutý klimě mi neustále běží ventilátor chladiče a auto nevychladí. Klima čerstvě naplněná. Nemůže být někde přicpaná?
19.12, 11. 7. 2008, odpovědětTen ventilátor chladiče musí běžet,když máš zaplou klimu-tím to není,to je normál.
19.38, 11. 7. 2008, odpověděttak mas v prdeli klimakompresor treba ne.
19.43, 11. 7. 2008, odpovědětbud je naplnena moc, nebo ti napl utekla, cvakne vubec kompresor .. tj pusti ti logika klimatizaci...
19.57, 11. 7. 2008, odpovědětMám ar 156 sw selespeed 2.0 ts r.v. 2000 Prosím poradte. Nefachčila klima,byl v háji servomotorek. Už je nový,navíc klima doplněna do plna,docela jede a fakt fakčí,jenže při zapnuté klimě se neztíha chladit motor a teplota jde někde ke 120 stupnu. nikdy se ovšem kontrolka přehřátí motoru nerosvítí. když mi klima nefachala,nikdy to nedělalo a teplotu si to pořád drželo necelejch 90. ted s klimou 120,když klimu vypnu teplota po chvíli klesá. je toto noprmální? Myslím že ne. Tak mi prosím poradte čím to muže bejt, bud je v háji čidlo teploty což pochybuji,to by neklasalo po vypnutí klimy, a myslím že posunutý bejt nemuže což mi řekl blbeček odborník jakože. klima spína vše je ok, ale proč při zapnuté klimě venták neochladí motor, připadá mi jako by při zapnuté klimě spínal méně pravidelně. už mi stoho fakt jebe a přitom je to Pan AUTO
21.36, 11. 7. 2008, odpovědětPozri v akom stave mas vodny chladic ... ja som mal tiez ten isty problem a prisiel som na to ze mam uplne zkorodovany a zaneseny chladic ... po vymene je to ok (prehrieva sa ti to za to ze klimovy chladic pri zapnutej klime je sakra horuci)
10.18, 21. 7. 2008, odpovědětKdyž uteče nápln tak kompresor nesepne?? Mě právě nespína
18.27, 12. 7. 2008, odpovědětkdyby utíkala napln pane určitě by klima nefachala páč by neměla čím chladit
11.59, 13. 7. 2008, odpovědětTo luděk, Mam ten istý problém, ked to vyriešiš daj mi prosím vedieť čo stým. Už aj mna to sere....
11.23, 21. 7. 2008, odpovědět