Cau kluci.dnes jsem byl projet 2.5-v6 156 rok 00 ale po chvili prestalo jit-el.okna,klima,vetrak,cirkulace vzduchu,blinkry-jen packou,vystrazne jdou,el zrcatka,predtim vse slo naprosto v poradku,vse ostatni funguje,mam tu jinou na nahradni dily takze jen potrebuju vedet co by to mohlo byt.diky za kazdou radu
19.50, 11. 7. 2008, odpovědětprojdi všechny ukostřovací body bude to na 100% ono
19.55, 11. 7. 2008, odpovědětProsel jsem vsechny 3 mista ukostreni co jsou vpredu u savli a nic,zmeril jsem ze nemam napeti.takze jedine co jde je vystrazny smerovky,vyhrev zad. okna,svetla,dalkovy,mlhovky a vsechny funkce a kontrolky co jsou na budicich,jinak nejde nic-tj.klima,vetrak,smerovky,sterace,el ovladani zrcatek.kdyby mel nekdo schema el tak budu rad nechci to resit prochazenim kabelu,to pujde spis na dily.dik
13.49, 12. 7. 2008, odpovědětSkus pootocit klickem spinacky zpatky do polohy pred start,ne uplne jen o milimetr.mam ten samy problem.
13.43, 24. 4. 2009, odpovědětStiahni si servisny manual http://www.alfa156.cz/technika/servisni-maunal tam mas vsetky schemi. Ak by bol link nefunkcny tak piskni na mail neako to vyriesime.
15.43, 24. 4. 2009, odpověděteste sa ty mohlo stat ze ma zradnu bateriu. Aj mne s nicoho nic blbla elektrika a potom isla dobre a ked som dal druhu baterku ide odvtedy dobre bez problemov
16.10, 25. 4. 2009, odpovědětHosi tohle je asi rok stary prispevek tak to nereste.diky
21.02, 25. 4. 2009, odpověděttak povedz kde bol problem
14.22, 26. 4. 2009, odpovědětAhoj, mne by vyreseni toho problemu taky zajimalo, protoze pred dvema dny mi zaclo uplne to same - pusti se jen "nouzova cast", tj. vystrazne blinkry, parkovacky, mlhovky (zajimave), zadni svetla, ale nejde vetrak, klima, blinkry, okna, a nic dalsiho. Predevcirem se mi to stalo poprve, ale druhy pokus nastartovani byl OK - dnes pres den jsem jezdil OK, ale ted vecer jsem v aute otocil klickem snad 10x, a nic -- je pravda, ze uz mam dost starou baterku, zkusim ji tedy vymenit, byt je mi zahadou, proc by to mela pusobit prave baterie. Vuz je 2.5V6, r.v.2000, jinak pravidelne servisovany a v mimoradne dobrem stavu.
0.07, 15. 7. 2009, odpovědětNove poznatky: Diky Ivovi za ten workaround s pootocenim o milimetr zpet ve spinacce, to skutecne zabere. Baterkou to neni, dal jsem novou a dela to stale; takze mam spis podezreni na orisek v te spinacce. Bohuzel ten figl s pootacenim zpet nejde zrejme delat do nekonecna; ja tak cinim cca 10 dni, a evidentne tam dochazi k dalsimu "probrusovani", takze musim otacet zpatky "vic a vic" - vcera uz jsem zaznamenal obcasne prozkratovani (kdyz jsem dal blinkr, pohasly svetla, atd.), jenze vic uz to pootocit nejde, to bych si vypnul motor a zablokoval volant (na dalnici obzvlast humorne :-) ). Pevne verim, ze bude mozna vymena orisku nebo jiny workaround, protoze menit celou spinacku a resit veci s tim spojene (klice, alarm) se mi veru prilis nechce...
13.01, 30. 7. 2009, odpovědětmne sa podobna vec stala a bola to bateria. jednoducho obcas sa akokeby sama skartovala a neslo nic - kupilsom druhu a auto zase krasne slape. inak schemu zapojenaia alfy by som chcel aj ja.
11.34, 15. 7. 2009, odpovědět