zdar chlopi, ako sa da opravit ta kontrolka airbagu aby uz nesvietila? diagnostikou to zmizne ale po chvili sa zas rozsvieti. vedel by mi to niekto opravit, najlepsie zo slovenska?
22.29, 13. 7. 2008, odpovědětno když jedeš na diagnostiku, tak ať ti to tam dají pořádně do kupy. Co ti to píše za poruchu?
11.50, 14. 7. 2008, odpovědětpise ze nejaky tlak je v bocnom airbagu na strane vodica. a ze ta kontrolka sa moze rozsvietit aj ked sa pohybuje sedadlom vodica. to aby som sa bal aj nastelovat sedadlo a trocha sa na nom pomrvit:/
12.11, 14. 7. 2008, odpovědětAkou diagnostikou sa dá vymazať kontrolka airbagu a zistiť chybu, okrem originálneho examineru.
12.51, 14. 7. 2008, odpovědětno tak tím pohybem sedačky máš pravdu, ale psalo by to jinou chybu, myslím něco o koncovém odporu bagu, tohle bude něčím jiným.
13.29, 14. 7. 2008, odpovědětAsi zle kontakty v konektore pod sedadlom, najcastejsia porucha.. rozpojit konektor, vycistit, dat dokopy a poriadne zafixovat.. a potom vymazat chybu a cakat :)
13.40, 14. 7. 2008, odpovědětty si to uz robil? to len mne vadi ta kontrolka airbagu?? :-D ved ked svieti tak nefunguje! hej bude to tym konektorom, treba ho poriadne zafixovat, neviem ako to robili tí taliani,ked sa to kazi
13.58, 14. 7. 2008, odpovědětTen konektor je primo pod sedackou ridice tak budu muset jit na diagnostiku vymazat
15.24, 14. 7. 2008, odpovědětNazdar, presne tento problem som riešil. Pod sedadlom vodiča a spolujazdca su konektory. Tie su vadne. ja som ich dal elektrikárovi prepojit na priamo a v alfe mi chybu vymazali. Fungovalo to
17.59, 14. 7. 2008, odpovědětNo mne to svieti tiez....raz som to mal na diagnostike ale vadnuy je hlavovy airbag.Po nehjakej dobe prestal svietit sam....ale presiel som cez jamu a zase zacal svietit.Skusal som najst konektor ale nepodatilo sa mi to...neviete poradit kde ho hladat?Diky
18.38, 14. 7. 2008, odpovědětRovno pod sedadlom, ide tam kabel zo sedadla (teda ak mas bocne airbagy).. nemozes ho nevidiet, mal by byt tusim zlty ten konektor...
10.43, 15. 7. 2008, odpovědět