nazdárek alfáci a(čky),jeden mechanik mi poradil jak rychle a levně udělat Restart řídící jednotky:(stačí sundat kabely s baterie a na chvilku je sepnout k sobě.(pozor!ani jeden se nesmí dotýkat baterie!!!
8.58, 19. 12. 2006, odpověděteeee .. to jako, neni na vstupu RJ ochranna dioda pro ti prepolovani? myslim, ze je ... v tom pripade by vybiti vyhlazovacich kondenzatoru byla docela volovina ... mechanik ma moc bujnou fantazii :o)
9.07, 19. 12. 2006, odpovědětje to možné,ale mně to udělal a v poho....tak nevím
9.10, 19. 12. 2006, odpovědětJá to zkoušel u sebe (1,6 TS 1999) a funguje to obdobně jako u již dříve uváděného způsobu resetu - nahradí se tím 45 min. čekání po odpojení baterie, ale načtené poruchy aibagů se tím nevymažou, což mne netěší, protože mi airbagy svítí. Budu s tím muset na diagnostiku, ale napřed bych chtěl zajistit pořádné propojení pod předními sedačkami buďto to proklemovat a nebo vyhodit konektory a dráty sletovat a zaizolovat, pak teprve nechám vymazat závadu. Nebudu jezdit kvůli airbagům na diag. každou chvíli. Nemáte s tím někdo zkušenost (zejména zda je pak už pokoj).Futuristiko.
14.10, 19. 12. 2006, odpovědětNazdar, malý dotaz- při restartu má být kíček zapalování v jaké poloze? Díky za odpověď. Čao
21.33, 21. 12. 2006, odpovědět