caute. nemate niekto na predaj funkcnu cievku? asi budem jednu potrebovat, lebo dnes mi to zacalo ist na tri valce, vykon ziadny a ked som to doma zhodil, v tej ciernej krabicke je mala prasklina a vybublal z nej nejaky biely sajrajt :))) ( teda asi silikon alebo cim to plnia, len to beriem s nadhladom ) zajtra zhodim celu zapalovaciu listu , vyberiem aj sviecky a musim to pozriet cele. inac, lisia sa nejako tie zapalovace podla objemu ? ci su rovnake? mam 1.6. diky.
2.53, 15. 7. 2008, odpovědětTS by to mely mit stejny mam na prodej celou listu vcetne kabelu jestli mas zajem ozvi se na mail
6.05, 15. 7. 2008, odpovědětCAu.Pokud chces nejake mam,jeste jsou 2 typy dle toho jestli mas kulatou zasuvku nebo hranatou.cena 500kc/ks.
9.25, 15. 7. 2008, odpověděttak som dnes zhodil tu listu a vsetky sviecky zatopene vodou skoro az po vrch, neviem ako to vobec mohlo chodit :))) tu zapalovacku si kupim rovno novu aj s novymi fajkami, stare vobec netesnia a su napecene. sviecky som vybral, vycistil a vyzeraju ako nove ( predosly majitel ich udajne menil, aj to tak vyzera ). stale ale nechapem, ako sa tam moze dostat ta voda, ked je vsetko kryte. a este otazka - mozem dat namiesto povodnych svieckovych podloziek, ktore su uz celkom stlacene dat hlinikove alebo medene podlozky v tom rozmere ?
21.49, 16. 7. 2008, odpovědětdnes som aplikoval novu cievku, nove fajky, vycistil som sviecky , dal som im medene podlozky, vymenil som opalenu kabelaz a zatial to bezi tip-top. vecer idem do nocnej, tak to dufam tych 100 km hore dole vydrzi bez ujmy :)
17.13, 18. 7. 2008, odpovědět