Caute, mam od vcera dost divny problem s ukazovatelom stavu paliva na mojej 2,0 TS 156ke rv98. Bol som vcera okolo obeda natankovat cca 15litrov Shell V-Power 95, senzor mi to spravne zobrazil rucickou v cca 1/4 stupnice stavu paliva. Potom som isiel domov, co je od pumpy cca 5km cesty po vecsinou rovnej ceste, rychlosti som tocil cca po 6500otacok nech sa to auto trochu preberie lebo sa mi zda v poslednej dobe trochu lenive ked je zohriaty motor (asi vaha vzduchu). Ked som prisiel domov na parkovisko zrazu pozeram ze rucicka stavu nadrze je na nule a svieti rezerva .... tak som si pomyslel ze asi sa ten plavacik nejako zmagoril z tej jazdy a sa to tam rozvirilo a nevenoval som tomu pozornost. Dnes rano ako som isiel do roboty bola ale po nastartovani nadrz podla kontrolky stale na nule a aj rezerva svietila. Tak som isiel do prace. Cestou z roboty naspet (stav nadrze stale na nule) som sa zastavil na pumpe, zobral asi 15litrov OMV 95 natural a nadrz stale ukazuje nulu a cerpanie z rezervy ! Tak teraz nechapem ci mi odisiel senzor nadrze na palubovke alebo sa mi zasekol plavacik v nadrzi niekde na dne ..... co viem tak rezerva ma cca 7litrov a nadrz vyse 60litrov, po vcerajsom aj dnesnom tankovani + ceste hore dole do roboty by v nadrzi malo byt stale cca 25 litrov, cize si tu ukazovanu nulu a rezervu neviem vysvetlit. Mate niekto podobnu skusenost ? vopred dik
17.36, 16. 7. 2008, odpovědětSkus poklepat zospodu po nadrzi, mozno pomoze ak je zaseknuty plavak. Ak nie tak vyber budicek a vytiahni zozadu konektor no a skus premerat napatie, pripadne si predtym do kanistra zober nejaky benzin a pocas prilievania meraj to napatie..ak sa bude menit mas zrejme zly budicek
10.25, 17. 7. 2008, odpovědět