Mám 156 r.v. 1999 bez klima a nejde mi ovládat nastavování větrání (na obličej, na nohy, na sklo atd.) zřejmě je tam vypadlé lanko. Potřeboval bych vědět co mám všechno rozebrat, abych se tam co nejrychleji dostal. Nechci něco domršit a taky nechci rozebrat celej středovej panel. Díky, Futuristiko.
18.05, 20. 12. 2006, odpovědětto neni pres lanko . klapky jsou ovladany pres motorky ...
21.37, 20. 12. 2006, odpovědětTak to by znamenalo, že ten ovládací knoflík je přepínač a zřejmě mi nefunguje - kudy na něj. Futuristiko.
22.01, 20. 12. 2006, odpovědětTy bez klimy jsou lankama taky sem s tím měl problémy pak sem to vyhodil a dal tam celý ovládání i s krok. motorama z klimy a bylo to v poho přístup je špatnej záleží kde to vypadlo bud sundej středovej panel nebo ten vnitřní kastlík ale i tak tam je blbej přístup mnoho zdaru
11.26, 21. 12. 2006, odpovědětMám sice s klimou, ale tyto příznaky jsem měl také. A byla to " blbost" : autorádio má v zadu šestku šroub na pripevnění, no a ten šroub při zasunutí autorádia prohnul těleso topení a klapky se zastavili a byl konec! Šroub jsem odmontoval a je to jako nové. Čao
18.59, 21. 12. 2006, odpovědětmam podobny problem , a ked somto rozobral tak som zistil ze mam lanko otrhnute , vie mi niekto pomoct ako sa da vymenit lanko za nove?? kde najdem druhu stranu stranu lanka ? a kde sa da objednat to lako? je to bez klimusky , rocnik98 , 1.8 ts, vopred dakujem!
8.58, 28. 11. 2007, odpovědětvazne mi nevie nikto povedat ako je to z tym ovladanim?? potrebujem to dost surne teraz v zime ,,, co vsetko musim rozobrat a ako to lanko vymenit??
13.13, 28. 11. 2007, odpovědětvcera se mi utrhlo ovladani vetrani na alfe z 1999... prodiral jsem se diskuzi na alfa156.cz a zjistil jsem, ze jsi mel pred mesicem podobnej, ne-li uplne stejnej problem... Muzes mi prosim te rict, jak jsi to vyresil?? diky... P.S.: Rozmontovany to vice mene mam, ale i tak nevim, co s tim dal... DIky moc za radu
19.16, 28. 12. 2007, odpovědět