ahoj na alfe 147 mi pri zatočeny volantom dolava začne blikat kontrolka ASR( nie však pri každom zatočeny robi to občas)čim sa to asr asi spusti a auto sa chova ako keby šlo do kopca a prešmikovali mu kolesa v zatačke je to dost neprijemne vlastne sa to auto cele trasie,no neviem ako by som to popisal.dik za každu radu
13.48, 20. 7. 2008, odpovědětzebi dyferak??
15.02, 20. 7. 2008, odpovědětNema ten tvuj stroj stablizaci povozku? Pokud ano, problem bude pod volantem ve snimaci otoceni kol, pokud jsi s tim neco delal, mohlo se ti podarit s tim nejak pootocit a uz to spatne vyhodnocuje. Pomuze na to kalibrace na diagnostice. Pokud nemas stabilizaci, kouk bych se po kabelech k ABS.
15.08, 20. 7. 2008, odpovědětmuže to byt i ve špatne nastaveni geometrie, pokud to ma stabilizaci tak by se mela delat prez diagnostiku a nastavit volant do uplne polohy 0. pokud je delana od oka ( volant ) tak muže byt kousek šoupnuty kroužek a to ti spusobuje rozsvicovaní asr. mysli si to že to trochu prehaniš v zatačkách. P.S.: muj nazor.
15.18, 20. 7. 2008, odpovědětAhojte...mam presne ten isty problem...iba ked tocim do lava...doprava to nerobi...ak niekto prisiel na to co to sposobuje bol by som vdacny za radu
22.47, 12. 3. 2017, odpovědět