zdravim vas, kto li vie poradit kde najdem v motorovej casti /1,9jtd/ hadicku z klimi cez ktoru odkvapkava nazrazana voda. preco hu hladam???? lebo kvoli nej /pravdepodobne/ide strasny smrad z klimy.aj ked len studeny vzduch pustim alebo klimu ,tak to smrdi potuchlinou.dal som tam aj doctor klima ale pomohlo to tak na jeden den.dik
18.53, 20. 7. 2008, odpovědětNo ako prvé je to vydenzifikovat, úkon ktorý zvládneš aj ty. Ak to nepomôže, u Fiata je niečo podobné, niečo ako odvodnenie, nazbiera sa voda začne tuchnut a strasne smrdííííí, je to v tunelu pod prístrojou doskou. Este som zabudol pri dezinfekcii treba vymenit pelový filtr.
10.55, 25. 7. 2008, odpovědětJa tím prošel nedavno. Koupil jsem dez. sprej. Odpad kondezatu jsem,ale nenašel. Tak jsem dezinfekci nastříkal přes ventilator. Jinak ventilator jsem pak stejně vydělaval, není to žádná věda. Nachazí se nad nohama spolujezdce. Drží v takovým bajonetu, stačí sundat kousek tapecírunku, povolit jeden pojištovací šroubek a motorkem pootočit proti smměru hod. ručiček a vypadne ven. Tím si zpřístupníš vstup vzduchu do topení/klimatizace. Moje Alfa je 2,0 TS
11.34, 25. 7. 2008, odpovědět