Vyskytli se mi dalsi dva problemky na AR 156 r.98 1,8 TS. 1-Zniceho nic mi zacina neco piskat na zadnim pravem kole je to hrozny zvuk a protoze je slyset jen kdyz jedu tak nevim jak to odhalit. Kdyz pri jizde brzdim nebo prudce zatacim tak to prestava a take to nepiska porad:-( 2-Kdyz slapu na spojku a poustim ji tak pedal zvlastne cvakne a nemohu nic najit. Diky za jakou koliv radu..
16.20, 21. 12. 2006, odpovědětLožisko?
16.39, 21. 12. 2006, odpovědětLožisko nepíská,ložisko hučí. Dany má asi pravdu,bude to hrana na kotoučích.
20.47, 21. 12. 2006, odpovědětzadní pískání,to budou určitě destičky,tenhle problém jsem uš řešil a po stáhnutí kotouču to přestalo.píská to pokud máš na kotoučích uš velkou hranu(pokud je na kotouči nahoře na brzdné plošce nějaká hrana,ale může to být i ložisko.nejlépe začít hledat od piky.a to praskání,většinnou to začíná lupat ve spojce před utržením lanka,ale nevím,jestli nemá náhodou alfinka hydrauliku!?
17.29, 21. 12. 2006, odpovědětLožiska můžou i pískat ale asi bych se taky klonil k těm deskám
20.54, 21. 12. 2006, odpovědětJo a alfa má hydrauliku ale takhle se to blbě diagnostikuje to chce zkusit
20.57, 21. 12. 2006, odpovědětKdyž ložisko hučí, zpravidla to tím začíná, když píská, tak to je těsně před koncem - ale tady bych se přidal k deskám - jen bych ty kotouče nestáčel, ale to každého věc...
7.48, 22. 12. 2006, odpovědětDiky za nazory, nikdy jsem to hucet neslysel proste to cas od casu piska a je to dost otravny zvuk:-) Zitra mrknu na ty kotouce a dam vedet. 2-Kdyz takhle ta spojka cvaka tak to muze byt co? Nejak jsem tomu nerozumel..Diky
13.56, 22. 12. 2006, odpovědětMel jsem stejny problem a bylo to tim ze mi zadni desky razezli a nehybali se takze porad malinko pribrzdovali. To piskani vzniklo kdyz jsme jel delsi dobu nebo vetsi rychlosti, kotouce se zahrali a pak to piskalo. Jak ti brzdi rucka ? jeslti spatne tak je to na 99% zarezle. Staci to vycistit a je to OK.
20.54, 23. 12. 2006, odpovědětpresne tak, jsem na tom podobre. Nic mi teda nepiska, ale rucka mi brzdi spatne. Hlavne ji musim tahat docela velkou silou, coz dela hlavne pritelkyni problem:-)) Co mam konkretne vycistit?? lanovody nebo nejak namazat okoli desticek, nebo co?? musim je demontovat?? diky
15.01, 23. 5. 2007, odpovědětZdar, tak to vypada na brzdy nejak to mene brzdi. A cvakani ve spojce jsem taky odhlalil je pruzinou ktera je vodorovne na tyčce od pedalu. Jen nevim co stim.-)
18.09, 30. 12. 2006, odpovědět