Zdravím Vás všetkých,jednú otázku by som mal.To aj v Čechách sú také drahé PHM ako u nás.Minulý týždeň sa snžili naši motorkári o taký mini protest v Blave kôli vysokým cenám PHM.A naša slávna vláda ich sundala že nemajú čo vyskakovať,lebo motorka je luxus a oni na to by mali mať.Tak podľa mňa asi treba ísť na štrajk na trabantoch.Čo vy na to?
21.57, 23. 7. 2008, odpovědětNa Alfách, ako inak
22.00, 23. 7. 2008, odpovědětAhoj taky hruza nevim kolik u vas ale u nas Natural 95 31,90-34,50 za litr nafta 34,00-36,20 co tak okukuju po benzinkach.ale jezdim s kamionem tak si kolikrat rikam ze zacnu vozit benzin z ciziny :-)))))))) treba spanelsko zhruba o 8kc na litru nafty rozdil.svedsko 5kc coz je dost.atd...
22.06, 23. 7. 2008, odpovědětU nás na Slovensku benzín N95 40,50 až 43. Nafta 43 až 45. To je pomerne dosť
22.11, 23. 7. 2008, odpovědětTak to je u Vás ta cena ještě daleko drsnější než u nás.. a to teď nemyslím vůbec ve zlým, ale ještě k tomu máte nížší platy než u nás. Fakt mazec! Já dnes tankoval v Makru v HK, N95tku za 30,70..
1.01, 24. 7. 2008, odpovědětNo žiadna sranda, ved zhruba polovica ceny ide štátu. Kde sú tie časy ked benzín stál 27 korún. To by sa dnes jazdilo!
1.06, 24. 7. 2008, odpověděta bude horsie...
7.59, 24. 7. 2008, odpovědětat jdou s cenou benzinu do pici. nevim za co to nakupujou, ale pokud za eura ci dolary a koruna silila az do uterka tak ceny mely jit jasne dolu a ne nahoru. a co to znamena? stat i pumpari nebo dodavatele jsou zasrany svine co nas pumpujou co muzou!!!!! a ted co se koruna propadla o korunu tak bych cekal, ze prijdou s dalsim zdrazenim. fuck off them. sorry za sprosta slova, ale slusnejsi jsem nenasel.
8.23, 24. 7. 2008, odpovědětNedávno jsem četl, že u nás máme 4. nejdražší naftu v celé Evropě a před námi už jsou jen země průměrnou mzdou mnohonásobně vyšší než u nás. Opravdu nevím, co se v tomto státě děje, ale odírají nás, kde můžou!!!
9.00, 24. 7. 2008, odpovědětno jo to je ale těch horních 10 000 parchantů...kurwa sere mi to taky mě by bylo jedno o kolik nám to budou pořád zdražovat, ale ať ty kurwy taky přidají na platech...to nikdo nezmění, jedině bysme ty parchanty zajeli do Prahy vyházet z oken parlamentu...slyšeli jste včera ve zprávách jakej mají příspěvek na dopravu??? To snad není ani možný...já taky dojíždím do práce a cestu si hradím sám z toho co si vydělám...já se tady nebudu rozčilovat...nebo bych zlostí musel rozbít PC...lěpší už to ale holt nebude...
10.39, 24. 7. 2008, odpovědětSlovensko aj Cesko dovaza ropu na 80% z Ruska a cena je o dost nizsia pretoze za transport ropovodom az na zapad mame zlavy o ktorych nasi politici nehovoria, ale nam jebu do hlav ceny ropy tych Americkych kookootkov a ked tam fukne trocha silnejsi vietor alebo zaprsi tak ceny idu hned nahor, to je politika tych americkych vyjebancov lebo im pada dolar.A Slovensko ma stastie ze nemame tu minulu vladu inak by PHM stalo aj 60 sk.Predtym ropa cca.40Usd za barel cena PHM cca 35 sk a dnes 147Usd za bare a cena PHM 45 sk .Ojebava nas stat aj madarsky Slovnaft .
19.55, 24. 7. 2008, odpovědět