Prosím o radu, nejprve kývání bylo mírné, teď je velké, až nad 2000 a dole i zhasne. Také škube za jízdy, asi souvisí. Vyčistil jsem váhu, klapku a vymontoval servopohon, ten jsem prostřík nějakým čističem na kontakty. Auto bylo perfekt, ale moc dlouho jsem se neradoval, do týdne to bylo ještě horsí. Dík Honza
17.27, 24. 7. 2008, odpovědětTak isto som cistil vahu neakym cisticom na kontakty.a musel som kupit novu.Totisto obycajny cistic zanechava povlak ktori sa na beznych kontaktoch oskrabe zasunutim konektora,alebo niecim podobnym.No na vahe su tie vlakna citlive.To som nevedel a pichal som tam tycinku na cistenie usi.A auto neslo vobec.
18.06, 24. 7. 2008, odpovědětTo ja ji ted zrovna chtel cistit a koukam ze se radsi na to vykaslu kdyz to prostrikam sprejem na kontakty tak se nic nemuze stat ne?
18.29, 24. 7. 2008, odpovědětVsak som pisal ze sprej na kontakty zanecha povlak.Nebude udavat spravne hodnoty.Na to sa pouziva nejaky IZOTROPILALKOHOL.To som vycital niekde tu.
19.10, 24. 7. 2008, odpovědětehm, ja by som povedal, ze skor I Z O P R O P Y L, nie izotropil :))) nic take nie je
9.16, 25. 7. 2008, odpovědět