čaute moja krvna skupina, mal by som taky dotaz čo sa týka športového volantu, lebo tento alfacky trojramenný ma každý uvažujem o kúpe športového volantu. Len neviem či mi bude ešte fungovať airbag ked tento origos vyhodim. volant by som vybratý už mal, k tomu treba ešte kúpiť náboj. Náboje sú 2 druhy s airbagom alebo bez neho. ja by som kupil s airbagom. a teraz nasleduje už len otázka:-). fungoval by mi airbag na soferovej strane, keby som tam mal sportovy volant + ten náboj pre autá s airbagom ????? ci kontrolka by ostala svietit a nefungovali by uz ziadne bagy???......kto ma uz skusenosti so sportovym volantom?
21.51, 1. 8. 2008, odpovědětnikto nic neskusal s tym volantom?..to len ja chcem mat iny:D
21.36, 4. 8. 2008, odpovědětVzivote jsem neslysel ani nevidel na zadnem srazu ze by se nekdo vzdal volantu je jeden zmala ktery padne kupodivu presne do rukou, mam zkusenost z kozenym a nemel chybu... Kecam jednou jsem videl v bazaru a kdyz jsem ji prolejzal tak byla strelena na stranu ridice:) tak se vsadim ze airbag nebyl 100 % ready... Kontrolku ti zhasne kazdy schopny dianostik otazka funkcnosti je bohuzel na nekoho jineho:)
8.29, 5. 8. 2008, odpovědět