ahojte zohnal som konecne cocky samotne,tak sa idem pustit do prerabky svetiel.nevyzera to komplikovane... keby niekto chcel su to nove cocky, maju klapku na dialkove/stretavacie. kus ma vysiel na 1000 sk.
21.25, 3. 8. 2008, odpovědětno ja by som mal zaujem...mas nejaky popis ako sa to robi???
21.35, 8. 8. 2008, odpovědětZdravim panove zo je zajimavé jen jak je to stou přestavbou tak jsem přemyšlel že bych dal xenony ale nechce se mi platit pokuty tak tady to by bylo řešení skuste někdo napsat vic informací dik moc chlapi
11.14, 9. 8. 2008, odpověděttu je postup http://www.alfaromeoclub.cz/index.php?re=1&msg=newsfull&newsid=147 nidke som to nevidel v predajni. mam 15 parov-predam. pokutu za xenony nedostanes.nemusia byt zapisane v technickom,len musia byt nastelovane aby neoslnovali a to bez cocky nejde.takze tak
13.08, 9. 8. 2008, odpovědětV techničáku sice napsaný být nemusí ale podle zákona musí být dynamická regulace sklonu světel (ta není vidět tudíž bez pokuty) ale též musí být ostřikovače světel ty už vidět jsou a tam už to zavání pokutou.
15.28, 9. 8. 2008, odpovědětmyslis ze su policajti taki inteligentny?? a co tie biele ziarovky??? to moze byt?? a ked ma auto STK tak nevidim problem. casto ma zastavuju ale namietky nikdy nemali!ked nechces xenony tak si ich nedavaj,nikto ta nenuti!!!!!!!!!!!!!!!
12.05, 10. 8. 2008, odpovědětJá ti nepíšu nic o tom že je nechci já ovšem ostřikovače světel mám. A co vím na STK se u nás tato automatická regulace kontroluje. A na silnici nepotřebuješ inteligenci aby jsi na nárazníku nenašel ostřikovače a nepoznal výbojky když nejsou označeny na krytu světla. Hodně záleží na koho narazíš na silnici. Pokud bude chtít tak si vždy něco najde viz mně nepochodil s plastama na autě tak si našel alespoň prošlou dálniční známku.
16.51, 10. 8. 2008, odpovědětja s tym problem nemam. ja odstrekovace nemam a to ze tam mam xenony mi nedokaze.kapotu mi nemoze prikazat otvorit!!! proste mam tam nejake homologizovane biele ziarovky.
19.32, 10. 8. 2008, odpověděttak s tímhle teda pravdu nemáš...při klasické kontrole na silnici ti policajt může kontrolovat výrobní čísla a kódy...a jelikož máš VIN na pravým podběhu, tak mu kapotu otevřít budeš muset....koukne na homologaci měničů napětí a seš v prdeli, protože tam žádná nebude jelikož žádná přestavbová sada xenonů nebo spíš H.I.D. ji nemá a tudíž když si to tam namontuješ tak jednáš v rozporu se zákonem...jak už tu bylo řečeno..přesně tak, záleží na koho natrefíš...
20.58, 10. 8. 2008, odpovědětaj original xenony maju menic napatia!! neviem ako to mas ty ten menic,ale mne pri pohlade na svetlo s motoroveho priestoru nie je vidiet nic,ani kable.....
15.51, 11. 8. 2008, odpovědětjasně že originál xenony mají měnič napětí...ale ten je homologovaný!!! Je jedno jak to má kdo udělaný...jen sem tím chtěl říct že když tě bude chtít policajt buzerovat, tak ty mu bohužel tu kapotu otevřít budeš muset...a věc druhá je jestli se ti tam skrz xenony který se mu nelíbí bude hledat jejich komponenty pod kapotou...
8.23, 12. 8. 2008, odpovědětTak nevím chlapi,myslím,že kontrola na silnici policajtama není až tak velký problém oproti tomu,když zaviníte dopravní nehodu a zjistí se,že máte na autě nepovolený díl,pak vám pojišťovna nic neuhradí a to jde teprve o pořádné peníze!
11.52, 12. 8. 2008, odpovědět