Ahoj, nedavno som menil spojku takze bol komplet motor von z auta a po poskladani sa mi stala taka vec ze som dolial servoolej a vzdy ked sa to zahreje tak to vydava taky zvlastny zvuk (syci to) co pred tym nerobilo. Najprv som myslel ze je to zavzdusnene ale uz som na tom spravil cca 2000 km co je na vytrasenie vzduchovych bublin dost a robi to stale. Chcem vymenit celu napln serva a len vytiahnut olej z nadrzky nestaci. Chcem to vymenit komplet aj v riadeni ale ako to mam vypustit? Mam normalne odsroubovat nejaku prirubu na hydraulickom pieste alebo ako?? Ak to uz dakto robil tak poprosim o nejaku prakticku radu. Dakujem
19.06, 4. 8. 2008, odpovědětNedávno jsem řešil tentýž problém (syčení serva) a nepodařilo se mi na to přijít. Takže budu moc rád, pokud dáš vědět, jak jsi pořídil a v čem byla chyba.
6.53, 5. 8. 2008, odpovědětNo dneska idem kupit novy servoolej, a nejakym sposobom musim vypustit ten stary, zavrem sa do garaze, dam cigaretku a snad na nieco pridem....potom ti to sem napisem
11.13, 5. 8. 2008, odpovědětAlebo nema niekto este nejaky zlepsovak ako by sa dal vytiahnut vsechen olej zo serva??? kazda rada dobra
20.44, 5. 8. 2008, odpovědět