Zdravým všetkých alfistou a chcem sa s Vami podeliť o skúsenosť s posledných dní. Mám AR 2,4 jtd už dva roky a zatial nemôžem povedať nič zlé - maximálna spokojnosť po všetkých stránkach. Až minulý týždeň to začalo s tým že mi párkrat scípla za jazdy. Naštartoval som ju a išla dalej kým s ňou poriadne nezatriaslo a scípla zas. Až raz scípla tak že som ju už nenaštartoval a na hanbu sveta som sa musel dať odtiahnuť do servisu. Ešte že to bolo len u nás v meste /ZV/. Tam mi ju napichli a vyhodilo to vadné čidlo otáčok motora - výmena stála cca2000.-sk. No a teraz po oprave akoby som mal úplne iné auto. Do teraz som si myslel že mám fakt skvelé auto, troška síce akoby váhalo po pridaní plynu či sa má rozbehnúť a pri ustálených otáčkach troška tak jemne s ním šklbalo ale po zmene polohy pedála to zmizlo - niekto to tu písal ako závadu v snímači polohy plyn. pedála. Mne však po výmene tohoto čidla toto všetko zmizlo a teraz je znej naozajstný trhač asfaltu. Je to fakt skvelé auto a trocha ma štvú tie blbé reči niektorích vygumovancou. Ono každé auto sa raz pokazí, ale tu ide o to že ked ide , tak ako ide a vtom je podstatný rozdiel AR a iné autá. Prajem všetkým alfistom vela štastných kilometrou v zdravý a bez nehody.
11.02, 7. 8. 2008, odpovědět