Čus, nevíte náhodou kde se dá sehnat kryt zámku zadního víka kufru na 156? Nějaká kurva mi ho ulomila :-(((
12.05, 24. 12. 2006, odpovědětdoufamn, ze mi ho nejaka kurva neulomi :-/
13.40, 24. 12. 2006, odpovědětU me je asi nekdo vyrusil nebo nevim ale jen ho pekne vyhli smejdi!!!!
14.13, 24. 12. 2006, odpovědětImofa cca 800,- Predni se musi uplne provrtat aby se sundal, a zadni tusim musi byt pristupny zevnitr (z kufru) aby se sundal/namontoval. Opravte me pokud to tak neni.
14.46, 24. 12. 2006, odpovědětBohužel není to tak ze zadní strany víka jsou nalisovaný matice se kterýma nejde otočit. Pokud odklopíš znak tak jsou vidět dvě černý záslepky pod nima jsou dva šrouby s utrženýma hlavama takže nejdou povolit ani z venku musíš je odvrtat znak i se zámkem vindat poté musíš pokud poškodíš závit v těch nýtovacích maticích což se stane na 99% tyto dát nové a nejspíš v alfě koupit nový trhací šrouby .Já to řešil jelikož jsem mněl v zamku zalomenej klíč a tak jsem ho dával na opravu.
10.08, 25. 12. 2006, odpovědětVšchno špatně!!! Taky jsem ho měnil. Měl jsem ho malinko škráblý klíčem, když jsem ji dovezl z NDR a sehnal jiný dobrý. Neuvažuj o trhacích šroubech a pouze odmontuj výplň zadního víka. Pak stačí odpojit táhlo od vložky zámku k zámku západky. Pak je to jednoduché. Odjisti segerovčičku zevnitř víka na vrcholu znaku a vytáhni znak směrem k sobě. Pak je to při zpětné montáži trochu nervák, ale jde to. Já si musel poprosit o třetí ruku. Ale jde to bez demontáže toho černého spodku.
19.48, 25. 12. 2006, odpovědětjj, nandat zpátky to maličkou segrovčičku je porod, ale s malejma rukama a třetí pomocnou to jde. tak přeju při výměně dostatek trpělivosti.
0.26, 26. 12. 2006, odpovědětVšak já mluvil o výmněně celeho zámku. Psal jsem že jsem mněl zalomenej klíč. Jelikož chlap co to dělal potřeboval celej zámek ven t.j. že musel i s tím černým plastem pod znakem.
9.21, 26. 12. 2006, odpovědětJá nevím jak vy ale já tam mám šrouby se zapuštěnou hlavou a Torxem. Dá se to normálně odmontovat tak neplašte. Měl jsem ho venku na jaře protože mě nešel otevřít klíčem. Promazal jsem zámek a je po problému. Normálně klíčem nebo golou podržíš vevnitř tu matku a torxem povolíš šrouby a celej znak i se zámkem vyndáš (samozřejmě po odpojení táhla k zámku. Je to práce na 10 minut.
2.29, 26. 12. 2006, odpovědětKouknu ještě do ePeru, ale jsem si na 99,9% jistej, že originál jsou trhací šrouby. Myslím, že se ti do toho autu třeba v minulosti někdo podíval a dal tam co tam nepatří. Hlavně když to plní funkci ne?
11.40, 26. 12. 2006, odpovědět