Poradte mi co je to... vim ze mam spodni ramena vytlucena uz je mam i objednan, ale nezda se mi ze by to nesnesitelne a halsite vrzani delalo tp je to jako by drl kov na kov... spise jako pruziny ci co... poradte mi prosim diky za kazdou radu...
21.30, 11. 8. 2008, odpovědětAhoj skus vzit silikonovej sprej a nastrikat to zespoda pod podbech na ulozeni tlumicu muze to byt kaput lozisko nahore pod tou poklickou je to jen docasne reseni
21.46, 11. 8. 2008, odpovědětA reseni na trvalo?
21.51, 11. 8. 2008, odpovědětA este jedna vec...pouzi policko "hledej"...v historii totiz najdes prispevky, v ktorych sa pise o spravnej montazi ramien (dotahovanie niektorych casti pri zatazenom aute). Ked ich dotiahnes nezatazene, budu prepate a po par tisic km budu opat KO.
7.38, 12. 8. 2008, odpovědětJe ale pravda ze rano pri vlkem pocasi se vrzai klidni a pa delsi chvily opet zacne a pri primem slunci neskutecne vrze.
21.52, 11. 8. 2008, odpovědětAhoj, mě to taky brutálně vrže, prošel jsem vše a nakonec jsme s mechanikem přišli na to, že to dělá kulový čep na spodním rameni, je úplně vymlácený. Tak uvidíš, vyměníš a třeba přestane.
22.09, 11. 8. 2008, odpovědět