No hosi co se me stalo stim navodem je jako nevim!vyskousil jsem ten navod co je tady napsani a zazrak fungovalo to,fakt klimatizace nebezela automaticky na startovani auto!jenom ze po 3 4 zapnuti vypnuti motoru zase zacalo to fungovat jako na zacatku!skousel jsem to 3 4 krat jeste znova a zase fungovalo to a zase se pokazilo a je jako na zacatku!proste ja nevim!Volal jsem do ostravy a do Brna a tam ty technici me rekli ze vsechni alfy 156 to delaji ai ty nove a ze neni moznost to opravit ani softwareove!Tak ze to clovek musi vypnout vzycky kdys startuje motor!ah jo
17.28, 4. 7. 2006, odpovědětrok.v. 00- 156 kombi 2.0 16v selespeed. sekkv.autom.převod. autom.klima- pořád fouká teplý vzduch,klima nejede,musím mít vypnutý ventilator aby teplo neslo do kabiny. prosím poradte kdo mi to dá dohromady 723 620 134 kolik tipujete opravu.
10.51, 30. 6. 2008, odpovědětMas v tom vobec napln?? totiz klimu by aspon raz za napr. rok dva trebalo skontrolovat, t.j. doplnit napln, premerat uniky, vymena filtra atd.. daj to pozriet niekomu v klima servise...
12.56, 30. 6. 2008, odpovědětkluci dík jsem objednaný na pátek do kostelce do fiatu. jsem zvědavý o kolik mě oškubou. modlím se at to je naplněma tšch par korun objetuju ale jestli je klima v prdeli jsem nahraný a počítam se trceti v haji. ona pravě nejede vubec i když je to vypnuté fouká to teplej vzduch,. no tak uvidíme alke děkuji mám totiž tu alfu tyden,takže mě to docela štve. předtím jsem mněl bravu,alfina mně unesla to jako jo,je to bombice ale ta klima no nevím.....
16.26, 30. 6. 2008, odpovědětPocul som o tom, ale ja mam 1.8 TS 2001 a nemam s tym ziadny problem, klimu zapnem kedy chcem a vypnem takisto, samozrejme, ze ked ju mam zapnutu a vypnem motor, tak po dalsom nastartovani si to pamata, tak je zapnuta.. ak vypnem motor s vypnutou klimou, tak ostava vypnuta.. logicky... :)
12.54, 30. 6. 2008, odpovědětTak ja mam to same po kazdym startu se zapina taky to musim poresit protoze to je vopruz...vlezu do auta otocim klickem zapne se klima vypnu klimu nastartuju a zase se zapne
16.23, 30. 6. 2008, odpovědětto mas pravdu za včasu to udělat,a to ted na léto když budou vedra 35 stupnu
16.28, 30. 6. 2008, odpovědět