Čau, potřebuju udělat rozvody na 2,4JTD a nevim kam to dát. Potřebuju tip na nějaký servis v Praze, materiál mám. Dík
21.31, 18. 8. 2008, odpovědětP.S.: když jdeš do restaurace taky si neseš svoje jídlo?......... jinak nevim nejsem z Prahe
22.47, 18. 8. 2008, odpověděta kterej servis mi to udělá přesně z dílů který já chci když si je nepřinesu?třeba nechci řemen contitech,chci kladky ruville,pumpu sil atd.většinou koupí nějaký noname za pár šupů,tobě naúčtujou pálku až se divíš a nakonec se ti to někde posere.V alfě namontujou samozřejmě origo,ale to se prohneš ještě víc.Proto si to taky dělám radši sám,než nechat na to někoho makat po zkušenostech.Ani to kolikrát neuměj pořádně nastavit a máš to o zub vedle,protože nemaj origo přípravky na vačky
0.49, 19. 8. 2008, odpovědětTed sem delal rozvody a veskery material jsem si taky prines sam a neprijde mi na tom vubec nic divneho... mechanikum odpada shaneni dilu a clovek alespon presne vi co mu dovnitr narvou.
1.51, 19. 8. 2008, odpovědětZkus oslovit Štěpána (tepixj), už to někomu dělal - dokonce i předělával po nějakejch supr servisech. Futuristiko.
5.20, 19. 8. 2008, odpovědětna 2.4JTD nejsou potřeba přípravky na vačku...je přípravek jen na kliku ale ten nepotřebuješ...je to vcelku jednoduché udělej si to doma sám...nastav motor na risky na vačce, poznač si polohu kliky a natáhni novej řemen..jsou na něm dvě značky, jednu dáš na risku na vačce a na klice ti to musí taky sednout...čerpadlo libovolně...nemáš co zkazit a že se ti pohnou vačka nebo klika mít strach nemusíš...akorát si dát práci s tím než se na ty rozvody dostaneš...
8.08, 19. 8. 2008, odpovědětChlapi, to vážně nikdo neporadí nějakého dobrého mechanika z Prahy
10.15, 20. 8. 2008, odpovědět