pisem preto, lebo auto je 2.week v servise a este mi ho nespravili-a neviem kde je chyba... stalo sa nasledovne: spojkovy pedal mi obcas ostal dolu, nevracal sa.tyzden som na tom jazdil az som dojazdil- vytiekla mi kvapalina, ALE ked som ledva dosiel domov na dvojke -lebo radit sa uz nedalo....xcel som este zaradit spiatocku a zacuvat a AUTO ZDOCHLO, a uz nenastartovalo vobec!!! svietila kontrolka vstrekovania. auto nestartovalo uz potom vobec aj ked som skusal par krat.kontroloval som aj poistky-vse ok. v servise pri prijme mudrovali, ze moze byt tlak paliva napicu a sviecky-ale tie boli menene tak 5-6000 km dozadu. na diagnostike ukazalo zlu vahu vzduchu, ale to s tym nic nema, ze auto nestartuje. tiez mudorvali ze vadny snimac otacok, alebo pastorek na starteri. obacas sa mi stalo ze auto mi nechcelo po otoceni klucom naskocit, ale po par pokusoch islo.....xlpai poradte co s tym moze byt a ci to uz niekto riesil....auto druhy week prec a mexanici donho este nepozreli, lebo maju vela aut. dakujem za kazdu radu. 1.6TS,1998
23.57, 18. 8. 2008, odpovědětnikto nepomoze???
18.30, 19. 8. 2008, odpovědětja ti asi s tymto nepomozem bo to u je posrane cele auto pomaly. ale ja som mal ten isty problem na zaciatku ze sa mi spojkovy pedal nevracal. v servise povedali ze hlavny spojkovy valec v prdeli. tak som ho nehcal vymenit. no ale stale sa nevracal tak som to pozrel sam a nasiel som tak zlomenu tu pruzinu co vylaca pedal do povodnej polohy. tak som to vymenil a uz je po probleme a stalo ma to nic. inak ked sa to nevracalo tak mi neisli ani rychlosti preradovat teda isli velmi tazko. len tak keby to niekomu pomohlo.
9.06, 20. 8. 2008, odpovědětTak na tu pružinu šlo snadno přijít,když by jsi si bejval nohou přizvednul vždycky před přeřazením pedál spojky.Ale pochybuju,že by to bylo jen tou pružinou,nejspíš ten zádrhel bude stejně jinde,protože mě ts pružina na pedálu praskla,vyhodil jsem jí úplně a pedál se vrací krásně.naopak s tou prasklou to bylo špatný a chvíli se vracel,pak zase nevracel.Spíž můžeš mít ještě v háji pracovní válec spojky,nebo ti může spojka váznout na tom tisícihranu a špatně se vrací.
9.16, 20. 8. 2008, odpovědětto je pravda ze keby som podvihol nohou ten pedal tak by to islo preradit bez problemov ale to som vtedy nevedel. tu pruzinu som vymenil a preraduje v pohode. to nie ako tie mechanicke roboticke prevodovky z VW. inak tebe sa vracia pedal bez pruziny? to je ako mozne?
9.34, 20. 8. 2008, odpovědětakoze pedal spojky by som mal vyrieseny....vytiekla kvapalina preto neslo pedal spojky vratit spat. pruzinu som skontroloval,bola ok. skor ma sere ta spojitost spojka+nestartuje. pisal som kvoli tomu ze auto druhy tyzden v servise a stale neviem na com som:(((diki
12.03, 20. 8. 2008, odpovědět