caute.viete mi niekto poradit.potrebujem odpojit baterku ale nemam kluc od alarmu.neviete niekto ako sa stym da vybabrat.rad by som vyhodil von starter.
20.25, 19. 8. 2008, odpovědětKoukám že nikdo neví .Já koupil auto s už s předelaným alarmem a nemám ani klíček ani zámek a když odpojím baterii tak je ticho asi to nemá záložní zdroj. Podle mne tím klíčkem pouze přerušíš nebo spojíš el. obvod takže bych zkusil odpolit kabel od zámku.
21.27, 20. 8. 2008, odpovědětOrigo alarm nemá záložní zdroj,klidně můžeš odpojit baterku a nic se nestane-dokonce jde vypnout i bez klíčku,je to někde popsaný v manuálu ke 156 (jen siréna)
22.49, 20. 8. 2008, odpovědětAhoj k tomu alarmu, uz sem se v tom hrabal. Alarm zalozni baterku ma, je to takova ta mala baterka jako je v kamere, takova ta polovicni tuzkovka. Skoro vzdy je vybita, ta moje aspon byla, takze je tam stejne k ..... Staci odpojit alarm, je v levem blatniku nahore jako nad kolem ,staci sundat plast, jinak to rve a objevi se se klicek s napisem code po opetovnem pripojeni.
21.41, 21. 8. 2008, odpovědět