cavte poradte niekto ako vymenit a kde je ziarovka osvetlenia budika na palivo,,,,,na hodinach aj teplote som vymenil ale tuto neviem nahmatat cez priestor pre radio,,,,dik surne
21.21, 19. 8. 2008, odpovědětTy si ich menil cez otvor pre radio??? Ach boze...zhod cely panel (je tam par srobov), vyber budiky von a mas to bez problemov a nervov. Cele to trva tak ca.30-40min.
8.00, 20. 8. 2008, odpovědětno pokusal som sa tie dve sa mi podarili no neviem nahmatat ziarovku na palivovom budiku, nikde nie je, a ako vyhodit cely panel?
8.52, 20. 8. 2008, odpovědětJe tam,jen jsi jí nenahmátnul)))taky jsem to dělal přes rádio a hrůza-to je na dětskou ruku.koukni tam přes zrcátko který si na něco přidělej a uvidíš kde je.
9.00, 20. 8. 2008, odpovědětDaj panel dole, daj tam namiesto toho ledky a mas pokoj skoro navzdy :)
10.38, 20. 8. 2008, odpovědětto gonzales: môžeš mi poradiť aké ledky mám kúpiť? vymením všetky a hotovo, už som raz menil a zase mi to nesvieti, díky
11.10, 20. 8. 2008, odpovědětKup biele led, nie moc vysokosvietive, neviem presne hodnoty, kupil som ich viac a co mi vyhovovalo to som dal + odpor a napajkuj to priamo tam.. porovnatelne so ziarovkou, trosililinka iny odtien zelenej.. ale dnes uz mozno kupis aj warmwhite bielu ledku, co by mohla byt uplne ako ziarovka...
14.54, 20. 8. 2008, odpovědětmatomonca klobuk dolu niesi nahodou gynekolog? :-) a skus dat panel dolu je to jednoduichsie ak das "hledej" tak najdes aj odkaz na obrazkovy navod ako na to
11.19, 20. 8. 2008, odpovědětto Gonzales: uz se daji koupit i ledky presne s patici jakou ma ta zarovka myslim ze to je T5 a je zrovna na 12 V, takze vymena je jednoducha. Cena Ledky je kolem 30 Kc
16.26, 20. 8. 2008, odpovědětno ludia vsetci ste super dik moc za rady a len tak na margo veci,- gynekolog niesom, ale s mojimi rukami teraz neviem neviem, porozmyslam ked ste to nadhodili no na skoly uz je neskoro- iba ak by som robil len dajaku domacu prax
20.36, 20. 8. 2008, odpovědět