Zdravím, bohužel jsem měl nedávno havárku v Brně na křižovatce, ale nebyla až tak hrozná (nezavinil jsem ji). Alfu mám spravenou, ale od jisté doby mně začal blbnout alarm(Jablotron). Tak jsme zajel do autorizovaného servisu a tam mně řekli, že to způsobuje centrální zamykání, že se někde ztrácí signál do řídící jednotky, který dává povel k odemknutí auta.Vyřešilo se to 2 relátky, který signál zesilují. Teďka auto stálo cca 7 dní a zjistil jsem, že se mně vynuloval ukazatel momentálně ujetých km(trip) a neukazuje se mně venkovní teplota. Tak se chci zeptat, jestli někdo netuší, co by s tím mohlo být či popřípadně jak mám postupovat? Díky předem
16.36, 23. 8. 2008, odpovědětpodla mna to stym suvis nema tie relatka ti tam dali preto lebo origo riadiaca jednotka blbla a takto ju obisli
12.20, 24. 8. 2008, odpovědětViděl bych to na kostru v pravých předních dveřích jelikož je tam i teploměr tak může haprovat kostra a to s tím může souviset.
13.11, 24. 8. 2008, odpovědětŘídící jednotka je prý OK a neobcházeli ji. Je to pořád na ni napojené, jenom jsou tam přidány ty relátka. No, na té kostře asi něco bude. Oni totiž ty dveře rozebíraly kvůli lakování či co. Poradíš mně teda, jak mám postupovat? Díky
20.28, 24. 8. 2008, odpovědětV první řadě vyndej na A sloupku kostku s elektrikou ( prostě jí odpoj) je pod tou gumovou hadicí a zkus tam stříknout nějakej kontaktol a zapoj to zpět pokud bude chodit je vše OK pokud né tak musíš dovnitř do dveří a hledat kde je co zastříkaný barvou a kde je kostra přidělaná pak to očisti a dej vše zpět. Pokud seženeš schéma elektriky tak můžeš i na tý kostce změřit jestli vůbec je na tom pinu kostra. toť vše je to v tom případě o hledání. Ale je to největší pravděpodobnost a to jsem ti řekl aniž bych věděl že to bylo rozdělaný.
17.33, 25. 8. 2008, odpovědět