Prosim o radu som anglicku na ostrove Jersey...a nemozem nastartovat svoju alfinu stale svieti kontrolka kode.prosim vas da sa stym nieco robit...neni na ostrove autorizovny predajca Alfi....Dakujem za kazdu radu.
20.17, 26. 8. 2008, odpověděthledej tady v diskuzi, probíral to tady už někdo docela podrobně. Ve spínačce je kroužek imobilizéru a od něj jdou drátky, tak tam to prověřit...atd. chce si to najít víc si nepamatuju
20.29, 26. 8. 2008, odpovědětZadej nahoře v poličku hledej CODE a určitě najdeš radu
20.31, 26. 8. 2008, odpovědětPokud budeš chtít, mám podrobný návod na opravu, teda Aspoň mě to pomohlo, věřím, že ti to pomůže taky. Pokud budeš mít zájem, napiš mail, pošlu ti ten návod včetně obrázků mailem.
21.14, 26. 8. 2008, odpovědětTaky jsem s tim zapasil...zkus odpojit baterku, nech to tak 10 minut, resetne se Ti ridici jednotka a pak to zkus znovu. Nebo zkus strcit klicek do zapalovani a zatlac na nej, pak s nim teprve otoc...Tohle teda nevim, nekdo rikal, ze to funguje... A pak je dalsi moznost, ta funguje pouze pokud s sebou mas karticku s kodem k imob...
21.27, 26. 8. 2008, odpovědětJeště tady někdo říkal, že to může způsobovat mizerné ukostření...
21.34, 26. 8. 2008, odpovědětno kostru om vicistil a zalozil kabel spet ..a bolo to to iste .zlozil som dekel spod volantu...a isiel som po kabli z citacky kodu az k imobilizeru za poistkovu skrinku odpojil som konektory vicisti a auto startuje jak hodinky....takze dakujem za vsetky rady Dikk
13.17, 27. 8. 2008, odpovědět