Ahoj lidi, mám taky jeden dotaz, mám Alfu 156, 1,8TS (r.v.98). Abych to správně přiblížil, takže: Nepravidelně se mi stává, že auto nejde nastartovat,protože se nezhasne kontrolka vstřikování a do motoru nejde benzín, po chvíli to naskočí a jede to normálně, ale pak při jízdě to zase zničeho nic zhasne a zase to nějakou dobu nejde nakopnout.Z toho to zase jede parádně, kontrolka zhasne, normálně to nakopnu a vyrážím... Je asi taky potřeba říct, že než mi to začalo dělat, tak 2dny před tím mi došel benzín! Mám podezření na nějaký bordel z nádrže atd. Jinak nevím, co by s tím mohlo být. Poradíte mi někdo prosíííím!!! Děkuju Šťavák
12.36, 30. 12. 2006, odpovědětNo přesně toto mi dělal Nissan a měl jsem načatý benz.čerpadlo po výměně bylo vše ok ale počkej na reakce zkušenějších Alfíků.
14.05, 30. 12. 2006, odpovědětpokud sviti kontrolka, bude zavada napsana v RJ . staci vycist a hned bude jasno, na co si moturek stezuje ;o)
21.13, 30. 12. 2006, odpovědětskus poslouchat,když otočíš klíčkem a rosvítí se ti kontrolky,mělo by ti zabzučet čerpadlo-pokud né,skus ho napojit napřímo z baterky-pokud se ani takle nerozjede,je to jasné....čerpadlo.pokud se rozběhne,hledej závadu v elektrice.
14.15, 6. 1. 2007, odpovědětNiečo podobné mi robilo čidlo otáčok na kľuke, ale bez diagnostiiky na to asi neprídeš. Odstavilo podávacie čerpadlo, ale robilo to len pri nie úplne vychladnutom motore.
8.40, 8. 1. 2007, odpovědětTak závada byla: Vadná cífka snímače otáček!!! Součástka stála v orig.servise cca 1200,- + hodina práce. Ale šikovnej kluk si to zvládne vyměnit sám. Jen bylo opravdu třeba to hodit na diagnostiku, tam mi to zjistili. Vyměnil sem a pohoda... Ale díky za rady
18.32, 25. 1. 2007, odpovědětJa osobne som pred dvoma dnami priesil podobny problem a bolo to palivove cerpadlo okolo 5000SKK
9.34, 4. 9. 2008, odpověděthosi pokud vam nejde benzin do motoru a nevis si rady tak pod sedavckou mas kontrolku na cerpadlo a tu kontrolku jen zamacknes a melo by to jed tez sem mel problem chlapy a smckl sem to a problem bol vyresen tak to skus
19.46, 14. 11. 2010, odpovědět