Čus. Měnili mi na Alfině brzdy, najel jsem 5 tkm od výměny a děsně pískají. Doufal jsem, že to sedne, ale při brždění fakt docela dost pískaj. Nevíte co s tím?
10.45, 3. 9. 2008, odpovědětNic... nekdy to proste piska... Me piskaji brzdy uz 15000 km... a jsou origo, meneny v origo servisu a jeste me to delal znamej, takze zadna ojebavacka... ptal sem se ho a rekl- ,,s tim nic nenadelas, nekdy to proste piska,, Tak si tak vesele piskam
18.41, 4. 9. 2008, odpovědětNo ja jsem nedavno taky menil komplet brzdy a uz zacinam tez vesele piskat:D
22.41, 4. 9. 2008, odpovědětake tam mas platnicky ked ti tam dali niake tvrde lacaky tak sa necuduj niekedy pomoze ked zagulatis pilnikom kraje platniciek aby tam nebola ostra hrana a este vycisti usaeniny na kotucoch co su po obvode nachytane na hranach ked mas stare kotuce.niekedy to pomoze a niekedy to je len v platnickach
13.38, 5. 9. 2008, odpověděttak jestli jsou ,,platnicky,, desticky, tak tam mam origo i origo kotouce... a vzadu FERODO taky desky i kotouce a nepiskaji... jen ty origo vpredu vesele piskaji
19.31, 5. 9. 2008, odpovědětA ja mam kotouce Brembo a desticky ferodo, tez piska jenom predek...
15.01, 6. 9. 2008, odpovědětNo přesně, píská jen předek a brzdy jsou komplet nový, měněný ve Fiatu.
22.37, 10. 9. 2008, odpovědět