Ahoj alfici,mam velky problem mam AR156 2.5 V6 vcera mi asi došel benzin,tak jsem tam dal 5l z kanystru a od te doby ne a ne chytnout, auto chytne cca na 5 vterin a pak konec, čerpadlo je OK. jo a zacala mi svitit kontrolka vstrikovani, nevite nahodou co by to mohlo byt? dik moc vsem za rady Tomas
23.37, 4. 9. 2008, odpovědětAhoj, tak k tomu ti poradim jenom jedinou več, ještě než začnes postupně rozebírat a proměřovat všechno co najdes pod kapotou:-) Pokud stojí auto z kopce, tak dolej ještě aspon 10l benzinu a s největší pravděpodobností se ti to povede nastartovat, stalo se mi úplně to stejný a musel sem dolít 10l benzinu a nakonec ještě auto spustit z kopce na rovinku a chytlo to hned;-) Alfička je co se týče paliva poměrně rozmazlený autíčko a pokud nedolíváš benzin, tak ti to bez varování oplatí:-) Jinak ty vstřiky ti svítí nejspíš proto, že je v nádrži málo paliva, tím pádem čerpadlo nasává vzduch a vstřiky nemají co vstřikovat. Když došel benzin mě, taky svítila kontrolka vstiků, ale po dolití benzinu a nastartování kontrolka hned zhasla.
7.14, 5. 9. 2008, odpovědětO.K doufam ze to bude jen benzinem,jestli to budou vstriky tak me asi omejou. Diky moc
12.12, 5. 9. 2008, odpovědětZdravim vas.Poradite mi rano som isiel nastartovat a jak som to nakopol tak mi motor bezal jak na dva valce zdochnut a zdochnut po par sekundach uz je vsetko ok ,ale jak sa rozbehnem auto mi zacne vynehavat po par metroch je vsetko ok moze to byt lambda ? sviecky som menil aj vahu
12.27, 5. 9. 2008, odpovědětMôže byť problem v tom že auto nechce naštartovať ked mi niekde odpadol ovzdušnovaci ventil rampy alebo čo to je... čerpadlo bzučí , vypne , benzin v rampe je , kontrolka žiadna nesvieti ,benzin tam je, relatka cvakaju ... Poradíte mi niekto ? Motor za 6 rokov ani raz nezaváhal , ročne cca 20 tis. km
14.35, 16. 2. 2015, odpovědět