ahoj mam 1.9jtd 156,r.98,podle vseho mam sportpacket II,pružiny mam Eibach,ale ted chci menit tlumiče všechny,ale bilstein tam davat nebudu,neuskodim tomu nejak nebo aby to nebylo jako terenak nebo tak neco
11.43, 1. 1. 2007, odpovědětkdyz uz ty bilsteiny tlumiče tak asi b4?nebo b6?dal bych je jen na predek a dozadu obyč OPTIMAL
11.50, 1. 1. 2007, odpovědětB4 ti tam pasovat asi nebudu,ked mas sportpaket.Ja som vyskusal uz niekolko znaciek,vsetko je dlhe.A original zozenies len v alfe,a cena u nas za kus je 21600.Ked tak mozno B6 alebo B8,ale to uz tiez nieje lacne.Skor kup sadu aj so spruzinami,napr Weitec,-30mm,mas to rovnako znizene ako sportpaket,a stoji to 18300 Kc...
1.41, 2. 1. 2007, odpovědětmyslis,ze by tam sli i b6?
9.37, 2. 1. 2007, odpovědětB6 som neskusal,moj nazor je ze ani to tam nepojde,a B6 je uz cenovo taky,ze sa ti to v porovnani s celou sadou neoplati brat.Ked mas dobreho dodavatela,objednaj si B6,a ked dojdu,zmeraj si piestnicu,ked budu dlhe,neber ich.Original neznizeny tlmic ma od tela tlmica po koniec piestnice 25.3 cm,tvoj znizeny ma mat 22.3.Samozrejme sa bavime o vysunutej,ked odistis plynak tak vyjde sama.Ked tak zas odpis keby si potreboval.
6.53, 3. 1. 2007, odpovědětjá potřebuji řešit zadní tlumiče, a je to problém. dle origo čísla jsem nenašel náhradu ani u Sachse ani u Monroe a nevím co tedy dát. Mám sportpacket III. Co Nora neví??? kdo to už řešil, tak napište D9KY. Jarda AR 156 2,0TS sportwagon
13.39, 18. 6. 2008, odpovědětNa sportpaket (Eibach pružiny) jsem dával všechny Kayaba Excel G. Nebyl žádný problém.
21.26, 18. 6. 2008, odpovědětaké tlmiče na 1,9 standard, nemáte skúsenosti s QH,mám ponuku za 1400,-predný, kayaba sú asi super ale stoja o 2litre viac, zadné stoja rovnako ako aj KYB.
22.42, 8. 7. 2008, odpovědětJa som mal doteraz s QH len dobre skusenosti,mal som to na par vozoch,vacsinou plynove QH LipGas,na predoslom aute som ich mal skoro 6 rokov,a nesetril som ho. Cena je dobra,kvalita tiez. Kayaba uz je ina znacka,aj cena. QH je rozumny kompromis,Gabriel,Alko a podobne uz su podla mojich skusenosti kvalitou nejak nizsie.
9.31, 9. 7. 2008, odpovědětJarik: QH le low end značka, je to pouze překupník, kterého zajímá kde nakoupí nejlevněji ještě alespoň s nějakou kvalitou, Gabriel i když je americká značka, tak svou kvalitu mají nebo alespoň měli hodně různorodou z důvodu fabrik po celém světě, měli tlumiče, které vydržely věky, ale i takové které byly hned pryč. Alko je co se týká ceny a kvality je nelepší z tohoto výběru.
10.25, 9. 7. 2008, odpovědětViem ze QH to robi tymto sposobom,ale tlmice pre nich vyraba niekto iny,inac su len balici. Ked objednam QH lozisko,vzdy je tam SNR alebo SKF,ked objednam QH termostat,pride v krabici Vernet,atd.,cize ked je skoro polovicna cena,tak sa to myslim oplati. Pisal som o svojej skusenosti s tlmicmi QH,ze neboli zle. Gabriely sa mi obcas vypomstili,teda tym ktori chceli usetrit. Napr.ze tlmic od nova tiekol,a to uz je podla mna prilis.
12.04, 9. 7. 2008, odpovědět