Ahojte, mam problem s tim ze dnes rano sem vlezl do alfy(156 1.8TS 98- 160tis.Km) a spojkovej pedál myl tak cca 5cm na prošlápnutí volnej(ale dál potom tuhej tak že sem jel) ale když sem nased po 2h znovu a ujel asi tak 5Km začalo to jít dál a a spojka brala hrozně odspodu a špatně se dalo řadit dokonce už pak ani vubec. Za vypnutyho motoru je pedáál taky hrozně měkkej ale rychlosti tam jdou ale jakmile nastartuju dam 1 pak 2 pak 3 a že podřadim tak zas nelze- podle diskuzí tady bych řek že spojka KO ale zajímalo by mě jesi nějak komplet nebo co by se s tim dalo dělat :-( poradte PLS
15.28, 7. 9. 2008, odpovědětještě sem si všiml ...je to tak 2-3 měsíce co mi při vyřazení lehce párkrát zakolísaj otáčky a při nastartování a než se chvíli zaběhne tak maličko dusí...po chvíli bylo zas všechno v poho
15.29, 7. 9. 2008, odpovědětno mne sa stalo nieco podobne, aj ked nie presne to iste: pedal spojky sa mi obcas nevratil hore, postupne sa radilo tazie a tazsie a z som nakoniec nezaradil vobec...chyba bola v tom, ze bola prasknuta hadicka od nadrzky z kvapalinou ku spojke. Ako som nevrateny pedal sam nohou zdvihol nahor natahoval sa mitam vzduch. cize problem: malo kvapaliny+vzduch. zistis to tak, ze niekoho das do auta nech zoslapuje spojku a ty si daj handricku na hadicu a pozoruj ci nevyteka. ak nie, tak asi ta spojka....skus najprv toto.
15.56, 7. 9. 2008, odpovědětzkus se prvni kouknout na spojkový valec jestli nemáš v čoudu gumičky.také jsem měl takový problém že se mi pedál propadal a propadal až nešlo zařadit tak mi to ovzdušnily a na chvíly dobrý ale za hoďku mě tam měli znova a vyřešily to ty gumičky.Prostě je třeba opravdu měnit každé 2roky brzdovku ať není černá pak je to samá voda a dělá to neplechu,.čus
18.34, 7. 9. 2008, odpovědětjasný díky chlapi, hned zítra to zkouknu
19.23, 7. 9. 2008, odpovědětTohle se mi stalo loni v chorvatsku.. spojkovej valec v hajzlu..okamzite vymen a mas klid. Bohuzel v chorvatsku nemeli samostatnej a tak sem menil celou spojku :( Fik
20.45, 7. 9. 2008, odpověděta na kolik tak vyjde s.válec?
21.20, 7. 9. 2008, odpovědětcovece to nevim..mrkni nekde na esopu nebo si cinkni na nejakou alfu servis... ja platil 15 litru za celou spojku u s praci..
14.11, 8. 9. 2008, odpovědět